Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) condamnată DEFINITIV la transparență

Asociația AMVVD obligată definitiv de instanță să pună la dispoziția oricărei persoane interesate actele care dovedesc sumele obținute din donații și sponsorizări și la ce anume s-au folosit acestea, precum și sa facă dovada numărului real de membri!

Iată că ceea ce vă spuneam cu un an în urmă, atunci când Tribunalul București a pronunțat hotărârea prin care AMVVD era obligată să pună la dispoziția domnului Cătănescu Sorel o serie de informații legate de sumele obținute de asociație din donații și sponsorizări pentru CRRV și la modul în care acestea au fost folosite din dispoziția fostului președinte Apostol Marius în alte scopuri decât cele pentru care s-au solicitat, azi, 08.01.2024, Curtea de Apel București a pronunțat soluția de respingere a recursului declarat de AMVVD împotriva soluției Tribunalului, menținând astfel în mod DEFINITIV și IREVOCABIL obligația asociatiei de a furniza informatiile solicitate.

Sub sancțiunea unor penalități de 100 lei pentru fiecare zi de întârzire începând cu azi, 08.01.2024, AMVVD trebuie să ofere domnului Cătănescu Sorel următoarele informații:

SOLICITARE COMUNICARE DOCUMENTE PUBLICE

Penalități de 100 de lei pe zi pentru fiecare zi de întârziere

Fiind considerate informații la care oricine, INDIFERENT că este sau nu membru, indiferent că îi sunt necesare pentru anumte situații sau pentru o pură informare, DACĂ, și numai dacă răspunsul ar fi fost unul simplu, în asigurarea transparenței activității AMVVD, ar fi trebuit să fie dat de la prima solicitare de către cei care “ne reprezintă” la București, pe principiul: “dacă nu ai nimic de ascuns de ce să te sustragi unei astfel de cereri”?!

Până la oferirea unui răspuns onest din partea dumneavoastră, DE ACEASTA DATA SUB SANCTIUNEA UNEI PENALITATI DE 100 lei / fiecare zi de întârziere !!!!!!!, vă asigurăm că dacă voi nu ne vreți noi vă vrem pentru a ne da explicații legale și pentru ca îi respectăm pe oamenii din țară, președinți de sucursale, veterani, membrii din întreg Sistemul Național de Apărare Ordine Publică și Siguranță Națională, membrii din societatea civilă, oameni care animați de aceleași valori morale au pus umarul pentru a ridica aceasta asociație, vom lupta în continuare până vom obține adevărul și vom remedia derapajele de la conduita morală și onestă necesară îndeplinirii scopului AMVVD.

Nu vom utiliza celebra urare ONOARE ȘI RESPECT decât atunci când vom fi convinși că aceasta nu este doar un slogan lipsit de esență, vom încheia urându-vă RESPECT VETERANILOR!!, iar pentru membri corecți, REZISTAM!

You may also like...

2 Responses

  1. Alin spune:

    Și încă sunt mulți prosti care nu știu altceva decât Onoare și respect…pai mai proștilor, ca prosti sunteți, voi chiar credeți ca un analfabet v a făcut legea? A fost asta în stare sa scrie vreodată doua cuvinte legate corect? Așteptați proștilor ca indemnizația o sa fie luata iar pe el tot la papanași la Târgoviște îl veți găsi alături de soția mult iubita. Cine dracu le plătește proștilor cazarea și mâncarea de un an acolo? Proștilor…toate sunt pe banii voștri. Indemnizația v au dat o alde Cosma, Iloiu, Baschi…oameni cu creier care s au zbătut pentru voi și pe care jigodia i a aruncat ca pe masele stricate. În loc sa susțineți normalitatea, voi susțineți prostia și incompetenta, proștilor. Și când veți rămâne fără indemnizații, tot Onoare și respect veți spune, proștilor… Du va dracu de retardați… veterani…chiar meritați ce vi se întâmplă…

  2. Apostola spune:

    Hai, că se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *