FOSTUL președinte al AMVVD, APOSTOL MARIUS V-A MINȚIT ÎNCONTINUU!

Pentru ultimii naivi romantici care mai cred în povești … cu Moș Crăciun!

Proiectul realizarea CRRV (Centrului de Refacere și Recuperare a Veteranilor din TO) promovat de AMVVD prin FOSTUL președinte Apostol Marius a fost o MEGA MINCIUNĂ SENTIMENTALĂ devoalată de Administrația Prezidențială, care, prin Departamentul de Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă, arată că este imposibilă și de neacceptat finanțarea proiectului prin intermediul Programului Operațional Regional Sud – Muntenia pentru intervalul 2021-2027.

Dar, de ce ne minte FOSTUL președinte Apostol Marius despre fondurile europene în valoare de 50 milioane Euro deja primiți pentru acest proiect? Aflăm atât din postarea acestuia de pe pagina sa de socializare: “Dumnezeu ne iubește. Am primit banii pentru CRRV – AMVVD” cât și în materialul publicat de fostul vicepreședinte Mathias Cristina în jurnalul Evenimentul zilei de Moldova: “pentru proiectul centrului dedicat tratarii veteranilor s-a semnat un contract pentru alocarea a 50 mil euro …”

Minciună sentimentală

Toate afirmațiile de mai sus reprezintă o MINCIUNĂ SENTIMENTALĂ CONTINUĂ a impostorului – fost președinte AMVVD, care, deși cunoaște răspunsul autorităților (vezi adresa oficială atașată) al cărei mesaj este foarte clar: pentru 2021 – 2027 nu se are în vedere alocarea niciunei sume pentru acest proiect si nici nu se poate avea in vedere vreo speranță întrucât publicul țintă al acestuia nu justifică sumele enorme solicitate, insist, cu un tupeu obraznic, sa ceară oamenilor să doneze.

În continuare, pentru a vă determina să cotizați și să donați permanent pentru o HIMERĂ – adica pentru ILUZIA că ajutorul / donația / indemnizația dvs. îi va ajuta pe cei mai nepăstuiți de soartă, pe cei mai puțini norocoși, pe cei mai necajiți dintre noi: răniții, invalizii, multilații din TO sau pe vaduvele celor decedati, invocă în această minciună intervenția Divinității: “Cu glasul tremurând și cu ochii în lacrimi (nr. Apostol Marius) repetă încontinuu: Dumnezeu ne iubeste. AMVVD (…) a primit cea mai bună veste: 50 milioane de euro pentru CRRV.

Documentele AU FOST SEMNATE!”

Ce poate fi mai respingator, ce poate fi mai grotesc decât invocarea CU LACRIMI ÎN OCHI A DIVINITĂȚII alături de minciuna referitoare la obținerea finanțării de 50 milioane Euro pentru CRRV?

Daca acest MINCINOS a obținut finanțarea pentru CRRV de 50 milioane de Euro de ce a mai cerut indemnizațiile dvs.? Dacă totuși a obținut indemnizațiile dvs. pentru realizarea CRRV, de ce a cumparat o cârciumă?

Delapidare de 150000 de lei

L-a văzut cineva lăcrimând pe FOSTUL președinte Apostol Marius, cand dl. Udrea Adrian delapida 150.000 lei din indemnziațiile dvs. donate pentru CRRV, prin 50 de fapte materiale?

L-a văzut cineva lăcrimând pe FOSTUL președinte Apostol Marius când indemnizațiile dvs. donate prin aplicația încorporată în site – ul AMVVD dirija banii dumneavoastră în conturi străine Asociației?

Răspunsul este unul singur: “NU” !

Transformat într-un veritabil Danilă Prepeleac, FOSTUL președinte al AMVVD, Apostol Marius a plecat apoi cu TOTI banii strânși pentru CRRV și a cumpărat o cârciumă rămânând și dator la bancă cu înca 160.000 euro fără nici-aprobare a organelor abilitate ale asociației.

Banii care au fost delapidați prin mijloace informatice din AMVVD nu intră în calculul de mai sus – a se vedea cum s-au sustras indemnizațiile unui număr considerabil de membri AMVVD, operațiuni de fraudă prin mijloace informatice pe care deja organele de cercetare penală le-a identificat, reținând spre cercetare dosarul penal de către Parchetul Militar.

Aveti, în final, repostat dacă mai trebuie, răspunsul oficial al dlui Președinte Klaus Johannis, care lămurește DEFINITIV problema acordării fondurilor guvernamentale și / sau comunitare.

PROIECTUL A FOST RESPINS PENTRU CĂ “BUGETUL SOLICITAT ESTE PREA MARE }N RAPORT CU GRUPUL ȚINTĂ REDUS NUMERIC”.

Cu alte cuvinte, (într-un mod foarte diplmatic) se explică faptul că respingerea finanțării proiectului CRRV este datorată elucubrațiilor acestui individ care a plăsmuit O ALTĂ MINCIUNĂ privind existența celor 36.000 veterani (dintre care 10.000 doar din structura MAI) care s-au marit ulterior aberant la 45.000.

Sigur, proiectul ar fi fost eligibil, cu o finantare mai redusă dar raportată la date reale. Oricum ar fi fost INFINIT MAI MULT DECAT NIMIC!

Aceste cifre fantasmagorice ale numarului de veterani au fost inventate de acest ESCROC pentru a mai trage un „TUN” si MApN – ului prin obținerea nelegala a subvențiilor acordate per membru, această minciună fiind într-un final înțeleasă și de MApN care de doi ani A SISTAT alocarea către asociație a oricărei sume din fondurile destinate ONG – urilor.

Pierzătorii ffinali sunt membrii AMVVD

Si iată, din nou, urmare a minciunilor grosolane ale FOSTULUI presedinte Marius Apostol pierzătorul final ajunge să fie însăși AMVVD, al cărei scop inițial nobil (realizarea CRRV) s-a transformat, la acest moment, într-o cârciumă destinată cazării și întreținerii anuale a familiei acestui impostor, care ne prezintă obsesiv, ca pe un trofeu, faptul ca veteranii României au rezervat la OSIM denumirea unei bodegi celebră prin papanașii săi!

Și dacă nu ar fi suficient, prin ignoranța, indiferența și blazarea membrilor din întregul segment militar, acest individ încă țopăie pe la Guvern în FALSA sa calitate de reprezentant al AMVVD, negociind drepturile salariale și de pensie ale militarilor activi și în rezervă.

Absolut înfricoșetor! Cine, vreodată, l-ar mai putea lua în considerare pe acest impostor într-o discuție serioasă? Evident că nimeni …..

Portal.just.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *