Banii AMVVD cheltuiți între papanași, șprițuri și procese pierdute pe banda rulantă

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4  Bucuresti  DECIDE ÎN DEFAVOAREA AMVVD: FAPTA DE CARE E ACUZAT ”SECURISTUL” CĂTĂNESCU NU EXISTĂ!

Ești veteran al teatrelor de operații și denumirea de Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani încă îți sună bine? Din păcate, venim cu noi informații care ne duc cu gândul la faptul că banii Asociației merg în orice alte direcții posibile mai puțin către obiectivul principal, Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Pentru ca nu pierde niciun moment sa se faca de ras, o nouă plângere penală a ”denunțătorului” Marius Apostol, în calitatea de (doar în mintea domniei sale) președinte al AMVVD, împotriva celor care au avut curajul să arate adevarul  din interiorul AMVVD, este infirmată de catre magistrati.

Cred că v-am mai povestit despre cum Apostol Marius, ex-presedinte AMVVD (știe dar nu acceptă), cheltuie  discretionar banii asociației pentru satisfacerea propriului orgoliu sau pentru a răzbuna/ opri devoalarea adevărului din interiorul AMVVD….

Vă aducem la cunoștință astăzi despre o nouă înfrângere înregistrata de Apostol Marius din partea magistratilor, de data aceasta Ministerul Public, Parchetul  de pe langa Judecatoria Sector 4 care clasează cauza privind denunțul formulat de ex-presedintele AMVVD  împotriva comisarului Catanescu Sorel.

Astfel, în loc să investească fondurile în ceea ce se dorea a fi Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, AMVVD plăteste și pierde pe bandă rulantă procese strict pentru satisfacerea orgoliului fostului presedinte Marius Apostol, sume de bani constând în onorarii pentru avocati , în încercarea acestuia de a se răzbuna pe cei care spun adevarul.

În micimea sa, fostul președinte AMVVD crede că o plangere penala ne poate intimida, însă uită că a retras o alta prin care se acuza furtul din conturile AMVVD a peste 100.000  de lei de către Udrea Adrian, fost Director AMVVD.

Ce ne spune Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4:  FAPTA NU ESTE PREVĂZUTĂ DE LEGEA PENALĂ

Doar pentru știința dumneavoastră: cu girul ”opiniei avizate” a avocatului asociatiei (care lunar primeste un onorariu pentru consultanta juridica și pentru fiecare proces în parte separat), Apostol Marius, ex- presedintele asociatiei, într-o încercare disperată de a pune pumnul în gura celor care dezvăluie și demonstrează  neregulile din AMVVD, a apelat  la plângeri penale, în speranța că vor fi intimidati și vor renunța.

Nu, domnule Apostol! Asa cum v-am mai spus în alte ocazii, nu ne vom opri decat cand am terminat! Iar dumneavoastra, veți da socoteală asociației, oamenilor care au avut încredere în minciunile pe care le-ați prezentat de-a lungul timpului, minciuni cu care nu reusiti insă să pacaliți justitia și veți rambursa fiecare leuț stors din buzunarele veteranilor ilegal.

Poți păcăli pe toată lumea o vreme, îi poți păcăli pe unii tot timpul, dar nu poți păcăli pe toată lumea tot timpul

Justiția v-a arătat până acum în toate dosarele ca NU aveti dreptate. NU mai cheltuiti banii oamenilor pentru propriul orgoliu. Aveti decența și lăsati oamenii care cred inca in scopul asociației să se ocupe în principal de Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Papanasii și clătitele nu fac parte din arsenalul unui veteran iar prezentarea lor obsesivă ne aduc prejudicii de imagine iremediabile.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *