Unul din visele veteranilor din teatrele de operatii devine realitate: la Constanta s-a deschis „Clubul veteranilor”

Salutăm deschiderea primului „Club al veteranilor”

Plecată din dorința reală de a fi alături cu sufletul, mintea și trupul de veteranii teatrelor de operații, inițiativa sucursalei AMVVD Constanța de a deschide un loc de întâlnire, de aducere aminte și de ce nu socializare, a venit ca un fapt firesc.

În esență, asta este rolul unei asociații: de a-și aduce alături membrii și de a răspunde prezent oricând și în orice condiții nevoilor apărute în sânul comunității.

Sucursala Constanța a reușit, prin forțe proprii, sa organizeze un spatiu denumit generic „Clubul veteranilor”, unde tu, veteran al teatrelor de operatii si membru al asociatiei, să poți fi alături de colegii cu care, în cele mai aprige condiții ai suferit, ai plâns sau ai râs, la o partidă de șah, de table, poate un tenis de masă sau de ce nu un rummy, având alături o cafea fierbinte sau poate o băutură racoritoare oferită cu dragoste de colegii veterani.

Felicitări sucursalei Constanța pentru inițiativă, felicitări veteranilor constănțeni care au înțeles adevăratul scop al asociației. Conceptul va prinde contur în curând și la București și sperăm să vedem ideea preluată în alte garnizoane, astfel încât adevăratul erou al Teatrului de Operații să poată socializa și simți cu adevărat că este respectat de ai lui.

You may also like...

3 Responses

 1. Marian spune:

  Sa vezi toata tara pe banii prostilor promovand veteranii cand tu habar nu ai ce sunt aia… Ce au cautat Mathias si Maican in delegatie cand ei habar nu au ce e ala un veteran si nu au o zi de teatru? De ce acceptati in CD persoane care habar nu au cum e acolo? Cum sa ma reprezinte aia vreodata pe mine? Am 3 ani de inghitit praf si ma reprezinta copilul ala cu airsoftul care nu stie unde e Somalia sau Irakul sau asistenta aia medicala care se joaca de a pac-pac? Sau alti trei patru din CD care nu au habar de TO? Du te frate, inghite praf, fute ti plamanii si apoi vino sa reprezinti ceva. Apostole tata, ai inceput sa furi curent. aia nu sunt oamenii nostri, nu sunt veterani nu au ce cauta acolo. Eu nu dau 100 de lei ca sa se plimbe ei sa vada tara. Fratilor, ati luat o pe aratura si eu nu va mai urmez.

 2. Irina spune:

  Sigur nu va fi gratuit, daca va fi. La Bucuresti banii se duc pe altele, nu ati vazut ultima sedinta a CD ului? Se cumpara in draci laptopuri, multifunctionale, telefoane. Mocca e doar pentru CD. Veteranii doar cotizeaza la Bucuresti…
  Apropo, stie cineva pe ce se duc banii celor 1300 de membrii ai Bucurestiului ca la activitati totul este 0. Exista aceasta sucursala, Bucuresti sau banii sunt la cheremul CD ului si un prost da cu semnatura?

 3. John spune:

  Chiar mi as dori sa ma intalnesc cu fosti camarazi de arme, sa beau o cafea sau un suc la Clubul veteranilor din Bucuresti. Stiti cumva unde face AMVVD ul clubul in Bucuresti? E cafea si suc gratuita si la Bucuresti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *