Comunicat privind unele afirmații făcute în mediul online de președintele AMVVD, Marius Apostol

”În timp de război Adevărul e atât de prețios, încât umblă însoțit de o escortă de Minciuni” (Winston Churchill). Încă de dimineață, de când pe site-ul public al Judecătoriei sectorului 4 a fost afișată apariția unui dosar inițiat de domnul Cătănescu Sorel împotriva asociației A.M.V.V.D., circulă în spațiul public niște informații vădit eronate, conform cărora, prin acțiunea respectivă, domnul Cătănescu dorește să suspende activitățile asociației.

Domnul președinte al asociației, Marius Apostol, încearcă din răsputeri să creeze confuzie în rândul membrilor, denaturând adevărul sau nespunându-l în totalitate.

În urma întâlnirii de la Târgoviște, în data de 26.02.2022, dată la care s-ar fi dorit a avea loc Adunarea Generală a membrilor asociației, întâlnire soldată, astfel cum este bine cunoscut de către cei prezenți, cu un fiasco total, problemele disputate fiind trecute într-un Proces Verbal cu numeroase vicii de formă și legalitate.

Președintele asociației a demarat un amplu proces de excludere a membrilor care au avut ”curajul” să pună întrebări (deranjante pentru domnia sa).

Astfel, trecând peste voturile membrilor Adunării Generale, referitor la alegerea prim- vicepreședintelui și a membrilor Consiliului Director, în prima ședintă a consiliului din 14.03.2022, în mod complet lipsit de tot ce ține de rolul Adunării Generale, de statut și până la urmă de bun simt, Președintele asociației a emis decizii peste decizii, una mai abuzivă decat cealalată, excluzând după bunul său plac membri aleși de Adunarea Generală, astfel: Cosma Dan, Cătănescu Sorel, Unghianu Doru, Batschi Mircea, Darie Mihai, Cosma Iuliana, Stoica Ana.

Toți aceștia, au inițiat, legal, procedura de contestare a legalității acestor ”decizii”, urmând ca instanțele de judecată să ofere un rezultat corect.

În data de 06.04.2022, domnul Apostol, anunța membrii asociației, într-un mod vădit tendențios, că ”ordonanta președințială la Judecătoria sectorului 4 este pentru a bloca toate activitățile AMVVD”.

Însă, uită domnia sa să anunțe membrii că are cunoștintă de ceva vreme asupra faptului că, tot la Judecătoria sectorului 4, este înregistrată o cerere prin care se solicită ANULAREA Procesului Verbal al Adunării Generale din 26.02.2022 pe motiv de nelegalitate.

Cererea de ordonanță președințială, despre care face vorbire onoratul domn președinte, are ca scop suspendarea efectelor Procesului Verbal nelegal până la judecarea cererii de anulare a acestuia neavând nicio legatură cu activitățile asociatiei care pot continua în deplină legalitate, atâta timp cât acestea sunt cele aprobate de membri și pentru care aceștia au împuternicit Consiliul Director spre a le duce la executare.

Cu alte cuvinte, o persoană sau un grup de câteva persoane, chiar dacă se numesc Consiliu Director, NU pot trece peste voința membrilor asociației din raționament de afinități, răzbunare sau alte interese.

Voința membrilor asociației TREBUIE respectatată de toți, inclusiv de către  președintele Apostol.

Dosarul înregistrat la Judecătoria sector 4, sub numarul 8204/4/2022 avănd ca obiect ”ordonanța președințială”, nu este un dosar prin care cineva solicită suspendarea activităților asociației ci, dimpotrivă, solicită supendarea aplicării unui act nelegal, care trece peste voința membrilor asociației.

Până la soluționarea oricăror cereri care se regasesc înregistrate pe rolul Judecatoriei sector 4, vă facem cunoscut faptul că există un site oficial al judecatoriei : http://portal.just.ro / 4, unde, la rubrica caută dosare, puteți accesa informații oficiale despre fiecare dintre dosarele din imagine și veți putea, în mod direct, extrage propriile concluzii.

Până atunci, ne puteți iubi sau ne puteți urî, dar întotdeauna nu ezitați să vorbiți despre noi!

Echipa Clubul Veteranilor!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *