Afară e vopsit gardul, înăuntru leopardul

Decizia Tribunalului din 20.01.2022 nu reprezintă decât sistarea măsurii suspendării judecării cauzei privind înregistrarea adunarii generale extraordinare și trimiterea dosarului către Judecătoria sector 4 pentru începerea judecății…

În data de 20.01.2023, tribunalul a analizat cererea de recurs a AMVVD în ceea ce privește măsura suspendării judecării dosarului…. Instanta,a admis cererea asociatiei și a dispus trimiterea dosarului la judecatorie.

Ce înseamnă aceasta soluție?

Înseamnă că, independent de analiza din dosarul 6109/4/2022(unde se analizează legalitatea adunarii generale din 26.02.2022 si falsificarea procesului verbal încheiat la aceeași data), instanta poate analiza îndeplinirea condițiilor de convocare, cvorum și modalitate de vot cu privire la cea de a doua adunare generală din 2022, adunarea extraordinara din iunie 2022.

Practic, astăzi s a dispus reluarea analizei dosarului nr 14368/4/2022 de către Judecatoria sectorului 4, după ce acesta va fi remis de Tribunalul București acesteia.

Așadar, începe procedura administrării de probe în dovedirea nelegalității și nelegitimitatii convocării adunarii generale extraordinare pe de o parte și de susținere a contrariul pe de alta parte.

Până la o soluție ce se va pronunta de către Judecatorie asupra acestor aspecte, singurul statut valabil și confirmat de instanta precum și compunerea ultimului Consiliu Director care se regăsește în ultima înregistrare la Judecătoria sectorului 4, este cel din 2021.

Așa cum v-am obișnuit, vă vom ține permanent la curent cu demersurile întreprinse, asigurându-vâ în continuare de toată transparenta și corectitudinea informatiilor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *