Concluzii… aproape finale

Mă simt contrariată. Văd o profundă nepăsare și lipsă de reacție a celor cărora li s-au vândut iluzii. Nu cumva tocmai asta dă elan și încredere să se meargă pe același făgaș?! Să vă aflați, oare, la granița dintre acceptare și răbufnire? Timpul se va scurge și vom afla.

Pe mine mă macină o întrebare, la care, tot timpul îmi va răspunde. De fapt, intuiesc răspunsul, dar altfel nu aș mai da șansă să se demonstreze contrariul.

Oare vom vedea vreodată CRRV funcțional?

Așa cum ne-a fost prezentat, ca un proiect ambitios, de amploare, în care am crezut.

Să nu confundăm CRRV cu cele câteva cămăruțe pe care le are pensiunea cumpărată.

Se vor putea, oare, trata veteranii Teatrelor de Operații la acest centrul medical?

Matematic vorbind, eu nu văd sursele din care ar putea să se concretizeze proiectul. Să nu uităm că în conturile asociației au fost bani din donațiile primelor indemnizații de veteran și urmând cursul lucrurilor nu știu câți mai au încredere să o facă, bani din licitații, acțiuni pe care nu le-am mai văzut în planul de acțiuni.

Dacă în ultimii ani au dispus de sume generoase, iar CRRV-ul a rămas ,,nemișcat”, cum vor putea să respecte clauzele prevăzute în HCL al Municipiului Târgoviște, prin care s-a prelungit termenul de folosință, în mod gratuit, a locației aflate lângă Mănăstirea Dealu?

Mmm, un răspuns, pe care îl prevăd, este cel legat de puciști, care se împotrivesc activității asociației și care contestă bunul mers al lucrurilor în cadrul acesteia. Că de fapt puciștii, prin procesele intentate doresc să împiedice îndeplinirea obiectivelor asociației.

FALS!

Asta este doar iluzia pe care o lasă de înțeles președintele asociației, cel care v-ar ține cât mai departe de adevăr, așa cum o face și în cazul deciziilor judecătorești.

Iese public și anunță victorii, care mai de care mai importante. Oare să nu știe interpretarea unei hotărâri judecătorești?

Pai daca dumnealui nu știe, de ce nu o face publică, cu număr de dosar, dată, complet să aflăm dacă doar ne manipulează sau, chiar e de buna credință și ne prezintă adevărul? Și, să mai aflăm cum se poate împotrivi un număr restrâns de oameni unei forțe, pe care o are asociația.

Nu cumva, domnule președinte, încercați să ascundeți ceea ce justiția ar putea identifica a fi nepotrivit în activitatea asociației?!

Domnule președinte, noi nu suntem ,,Iuda”, doar încercăm, prin intermediul singurului instrument, justiția, să demonstrăm dacă avem sau nu dreptate.

📌Dura lex, sed lex!

You may also like...

2 Responses

 1. Apostola spune:

  Tot au făcut ceva. S-au repliat pe planuri mai restrânse și au reușit să facă o crâșmă.😡

 2. George Moldovan spune:

  Stimată doamna Darie și dragi camarazi
  Răspunsul este unul și e evident. Nu va fi nimic la CRRV. Încercați să faceți un exercițiu de imaginație și întocmiți organigrama instituției: psihologi, medici, asistenți medicali, infirmieri, personal auxiliar și personal de deservire. De unde oameni? Cine-i plătește, cine-i transportă pentru exercitarea actului medical de recuperare? Câte rânduri de lenjerie trebuie schimbate la fiecare serie de veterani care beneficiază gratuit de servicii? Câte consumabile se folosesc? Despre ce planificare a acțiunilor de luptă vorbim? Veți ajunge la realitatea prezentată: din start a fost o poveste pentru păcălit naivii. Revin cu întrebarea pentru care mi s-a cerut să-mi dau demisia: cine îngrijește veteranii care locuiesc în corimecele achiziționate gratuit? Iar un stat de organizare…
  Unii nici nu au văzut vreodată un stat de organizare, nicidecum să completeze funcții și coeficienți din nomenclator.
  Hai să revenim cu picioarele pe pământ și să recunoaștem că doar instanța va face lumină iar vinovații vor plăti. Minciuna are picioare scurte iar cârdașii se vor trăda curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *