Nu sunt supărat că m-ai mințit. Sunt supărat pentru că de acum nu te mai pot crede…

Ușor conduci pe un netot / Dar mai ușor pe cel cuminte / Pe-un semidoct, nici tu, Părinte / Nici zeii cerului nu pot!

Să citim un pic, zic, pentru că, în general, cititul nu a omorât pe nimeni. încă….

Caut o carte anume. După câteva căutări o gasesc în on-line. Costă 2.90 lei. Îl sun pe librar, contrariat de prețul derizoriu al cărții, cu mult mai mic decât insăsi al hartiei folosite.

Hârtia nouă era scumpă, asta e scrisa deja.

Librarul imi explică acest pret: hârtia scumpă era nouă, asta e scrisă deja. Negociez sa mi-o vanda la 1.30 lei dar mă refuza. Plătesc 15 lei transportul și cartea e în final a mea.

Autorii cărții sunt prietenul meu (care nu are niciun prieten) AM și dna MC. Mă întreb exact ca cei de la Smokie: MC, MC, who the f…. k is MC? Aaaa, MC e de fapt ML care își ascunde faptele înscrise în cazierul fiscal. Evaziune si alte alea….

Lucrurile încep să prindă contur în privinta autorilor: unul intubat la banii veteranilor, altul la banii publici. Cartea deja merita cei 2. 90 lei.

Deschid cartea și citesc pagina tehnică unde îl gasesc pe distinsul PC…. Tipul care mă înjură aproape zilnic pe grupurile gestionate de MA. Miroase a ménage à trois? Nu stiu, dar valoarea cărții a ajuns pe la 3.70 lei.

Lectura e de-a dreptul fascinanta: acțiunea începe în 1996 când autorul era un tânăr sergent… CUM?

Mă trezesc brusc din reverie cum dreaq a absolvit ăsta cursurile școlii militare de subofițeri din Pitesti in perioada 1991 – 1993 ca să ajungă sergent in 1996?

Recitesc CV, confuzia e justificată! Prietene AM, te rog să mă lămurești un pic: ai greșit în CV, ca să te avanseze și pe tine sublocotenent sau chiar te-au exmatriculat din școala de subofițeri? Tu chiar ai fost derbedeu de mic? Cartea face deja 5 lei…. Aproape mi-am dublat investitia!

Voi continua…să citesc. Momentan mă opresc la prima pagină pentru a elucida problema: cum sa fii sergent în 1996 când tu ar fi trebuit sa fii deja sergent major în 1993, la absolvirea școlii de subofițeri?

Craciun fericit, tuturor!

You may also like...

1 Response

  1. Tatuca spune:

    Am mai scris, dar vad ca nu ați luat în seama. Omul nu are bacalaureat. A fost activat subofițer printr-o smecherie- o adeverinta ca face liceul la Balanta din Sibiu. Iar ofiter…. printr-o încălcare a legii. Nu a fost transmisa propunerea de la CMJ Ilfov. UN MINCINOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *