Starea de hipnoză: la AMVVD banii nu s-au luat, s-au dat!

Îi promiteam ieri “prietenului” meu special că voi reveni cu o nouă postare, semn că nu l-am uitat. Astfel, încărcat cu informații furnizate din pagina sa oficială (pentru că vorbim de o persoană publică, nu-i așa?),

Cont CRRV

reținem contul IBAN: RO02 BACX 0000 0019 0176 4045.

Dar ce este cu acest cont, cui aparține și (cel mai important) ce (mai) este în el, voi încerca să răspund în prezentul articol.

Într-o amplă campanie, pornită la inițiativa “prietenului” meu, veteranii din teatrele de operații au fost îndemnați să doneze prima indemniazație pentru “înfăptuirea marelui proiect”  denumit “primul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani”, denumit și C.R.R.V.

Și astăzi, ne aducem cu toții aminte postarea: [DONEAZĂ ȘI TU]

distribuită aproape obsesiv.

Cine dintre donatorii de bună credință și-ar fi închipuit, la acea dată, că acel numeral ordinar “primul” se va traduce, în timp, prin “niciunul”?

Deci, contul IBAN RO02 BACX 0000 0019 0176 4045 este contul A.M.V.V.D., destinat pentru colectarea tuturor sumelor de bani, donate în scopul înfăpuirii marelui proiect” (cuvintele aparținând prietenului meu).

În acest cont, în perioada 01.01.2021 – 21.02.2022, s-a adunat, din donațiile  veteranilor suma de 367.116,47 lei (total credit), s-a cheltuit suma 356.804,31 lei (total debit) și au rămas disponibil 10.312,16 (sold final).

Despre cheltuieli și starea de hipnoză

Folosindu-se cuvinte forță, cu puternic impact emotional, cum ar fi: mutilați, răniți, teatre de operații, decedați, văduve, obligațiile României ca partener UE și/sau NATO, orfani, patriotism, victime, sacrificiu suprem etc. atenția donatorilor a fost permananet captată și direcționată asupra C.R.R.V.

Profitând atât de buna credință cât și de neatenția dumneavoastră “prietenul” meu a cheltuit liniștit, în doar 13 luni, peste 1.300.000 lei  (din contul dedicat donațiilor pentru C.R.R.V. suma de 357.000 lei) fără ca niciun leu să fie folosit pentru “înfăptuirea marelui proiect” C.R.R.V. (fără ca nicio cheltuială să fie aprobată în prealabil de A.G.).

Convins că starea de hipnoză va dura veșnic, prietenul meu nici măcar nu s-a mai obosit să obțină certificatul de urbanism sau autorizația de construire – acestea fiind primele documente necesare începerii oricăror lucrări.

Nu am să dezvolt mai mult subiectul contului donații pentru  C.R.R.V. (cine se mai împiedică azi de 75.000 Euro?), întrucât sunt absolut convins că ați fost deja informați de către prietenul meu despre dispariția acestor sume de bani la recenta A.G.? Nu-i așa? J

Ceea ce sunt convins însă că nu știți este faptul că tocmai inițiatorul demersului de a dona prima indemnizație (adică prietenul meu special), nu se află în lista de donatari. Pai ce rost ar fi avut să doneze 1.000 lei pentru ca apoi să trebuiască să facă dispăruți 358.000 lei ( = 357.000 lei + 1.000 lei).

S-ar fi încurcat inutil!

Extras cont CRRV

Înțelegi acum prietene (care văicărești non-stop și inutil pe toate conturile) că a sta lângă tine nu este o chestie de loialitate ci o problemă de COMPLICITATE?

You may also like...

3 Responses

  1. Stroie spune:

    Ce „justitiar” esti dumneata acum, un „onorabil” domn care arunca cu noroi in munca si speranta miilor de veterani. Te numesti om?

  2. Bebe spune:

    Excelență, ați făcut parte din CC la fel ca alți care astazi reclamați ! De ce nu ați sezizat aceste nereguli când ați luat cunoștință de ele ??? De ce , de ce , de ce !!! Aveți studii juridice și firmă iar conform legislației sunteți COMPLICE LA FRAUDĂ ( dacă va fi dovedită). Până atunci să fim sănătoși !

  3. Robert spune:

    Au dat avans pentru cumpărarea pensiunii care este lipita de gardul CRRV.:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *