Adevăr sau provocare cu conducerea AMVVD

Cine sunt membrii Consiliului Director validați de Judecatorie, oficial inregistrati in Registrul asociatiilor si fundatiilor aflat la Judecatoria Sectorului 4, si de ce acestia nu se regasesc in aceeasi formatie in organigrama prezentata pe site – ul oficial al asociatiei?

Adevăr sau provocare

Va propunem azi un joc al imaginatiei; se numeste Adevar sau Provocare in care participantii aleg pe rand daca sa raspunda cu sinceritate la o intrebare sau aleg o provocare lansata de adversar.

In cele ce urmeaza, facem cunoscut extrasul din registrul asociațiilor și fundațiilor (act oficial) depus de reprezentantul asociației intr-unul din dosarele care se defasoara in fata instantelor de judecata.

Fiind un act emanat de la o Instanță de judecată suntem obligați să îi recunoastem forta probantă acordată de lege și corectitudinea consemnărilor (cel puțin pana în momentul cand si daca o alta Instanta de grad superior il va modifica sau anula – insa pana atunci acest act exista si produce efecte juridice!).

Ce reprezinta acest insa acest act? Asa cum se observa cu usurinta este componenta Consiliului Director al Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir”, astfel cum aceasta a fost validat de instanta de judecata care a consfiintit vointa Adunarii Generale a membrilor asociatiei.

Certificat de grefă

In fata oricarei autoritati si a oricarei persoane interesate, persoanele mentionate mai sus ar trebui sa reprezinte asociatia cu dreptul deplin conferit de Adunarea Generala a membrilor conform statutului (art. 17 alin 1, pct c din Statutul din 13.03.2021, ultimul act constitutive omologat de către Judecătoria Sector 4).

Pana aici avem un ADEVĂR!

Pe site-ul oficial al asociatiei, se poate usor observa ca persoanele mentionate in singurul act care asigura opozabilitatea datelor fata de terti, este diferita de membri din organigrama afisata pe site-ul Asociatiei.

Organigrama AMVVD

PROVOCAREA e, sa ne răspundă persoanele abilitate din A.M.V.V.D., cine sunt persoanele care au inlocuit pe site-ul Asociatiei, membrii alesi de Adunarea Generala si cine le-a desemnat pe acestea sa reprezinte asociația ca membrii ai Consiliului Director, peste vointa Adunarii Generale din 26.02.2022, conform celui de al doilea act depus, tot de către Asociație, dar în alt dosar.

Si ca sa nu uit, pentru ca noi am lansat jocul, avem voie la trei intrebari:

  1. de ce ati suspendat domnilor, presedintele sucursalei Constanta si membrii Consiliului sau de Conducere, desi acestia au fost alesi statutar de membrii din sucursala respectiva? (art. 23 alin 1 din Statutul din 13.03.2021).
  2. a citit cineva din aparentul Consiliu Director, macar din curiozitate sau dintr-un bun simt elementar pentru a intelege ca atributiile consiliului director se rezuma doar la aproba numarul de membri al Consiliului Director al Sucursalei? („numarul de membrii din conducerea sucursalei fiind aprobat de Consiliul Director al asociatiei”).
  3. Intelegeti, ca anularea fireasca a actelor emise de membrii unui Consiliu Director constituit din membrii emanati nelegal produc consecinte (mai ales privind sumele de bani pe care le gestionati) de care sunteti direct respunzatori?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *