Drept la replică la afirmațiile președintelui AMVVD

Bună seara, tuturor!

Într-o postare de azi din mediul virtual, prietenul meu (care nu are niciun prieten) afirmă în mod necorespunzător adevărului (cu alte cuvinte își minte audiența), afirmând că a-și fi înaintat la Judecătoria Sectorului 4 o „ordonanță președențială de suspendare a tuturor activităților A.M.V.V.D.”

Pentru acest motiv trebuiesc făcute următoarele precizări:

Prin ordonanța președințială la care prietenul meu special face trimitere se urmărește în fapt:

 • suspendarea efectelor hotărârii Adunării Generale a A.M.V.V.D. din data de 26.02.2022 consemnate în Procesul – verbal din data de 26.02.2022 (anexa 62 atașată anexei O.P. 1), până la soluționarea definitivă a dosarului civil nr. 6109 / 4 / 2022 aflat la rolul Judecătoriei Secor 4;
 • suspendarea efectelor tuturor hotărârilor, deciziilor, proceselor – verbale, actelor de autoritate, actelor de dispoziție etc. (enumerarea nefiind limitativă) luate / adoptate / emise de un Consiliu Director și / sau de către un președinte alcătuit / ales nestatutar și nelegal începând cu data de 26.02.2022 până la soluționarea definitivă a dosarului civil nr. 6109 / 4 / 2022 aflat la rolul Judecătoriei Sector 4.
Iată deci că respectiva acțiune vizează suspendarea (în principal) a efectelor unei hotărâri și nu cum pompos și pretențions se afirmă „suspendare a tuturor activităților A.M.V.V.D.” diferența fiind de substanță.

Este adevărat că în subsidiar (al doilea capăt de cerere din acțiune), vizează “suspendarea efectelor tuturor hotărârilor, deciziilor, proceselor – verbale, actelor de autoritate, actelor de dispoziție etc. luate / adoptate / emise de un Consiliu Director și / sau de către un președinte alcătuit / ales nestatutar și nelegal începând cu data de 26.02.2022”, DAR poate fi acesta un motiv de panică pentru prietenul meu?

Cu alte cuvinte, prietene crezi că te regăsești în situația unui președinte ales nelegal și nestatutar, care vremelnic conduce un Consiliu Director ales, de asemenea, nelegal și nestatutar?

Dacă da, atunci acțiunea te vizează direct DAR, fără motiv de supărare, pentru că în aceste condiții nu ești un președinte ci un mic dictator pe un grup de WhatsApp.

În același timp, este adevărat (și te-am informat corect asupra acestui lucru) că singura activitate pe care doresc să o opresc (atenție: să o opresc și nu să o suspend) este  fraudarea conturilor asociaței (în măsura în care acest lucru s-a întâmplat) cu consecința întoarcerii banilor în conturile A.M.V.V.D. Deci principalul beneficiar al acțiunilor mele este tocmai A.M.V.V.D. – lucru care trebuie să vă bucure și nu să vă trezească spasme și coșmaruri.

Convingerea dvs. că un singur om ar putea să “suspende toate activitățile” unei Asociații formate din 36.000 membri

sau de 45.500 membri

este măgulitoare.

Sau în realitate “ați umflat” aceste cifre ca pe o gogoasă, Asociația numărând azi doar cca 8.000 membri, din care un sfert sunt inactivi, singura rațiune fiind crearea unei false imagini personale și obținerea nelegală de fonduri?

(dl. Premier tot 45.500 membri știe că sunt in Asociație?)

Să fie aceste declarații fantasmagorice doar alte minciuni dintr-un nesfârșit lanț de minciuni? Cum mai puteți decela realitatea în viața dvs.?

Totuși prietene, trebuie să îți reamintesc că în 13 luni (ianuarie 2021 – 07 februarie 2022) ai cheltuit peste 1.300.000 lei (fără nicio aprobare din partea A.G.) și FĂRĂ SĂ DIRECȚIONEZI NICIUN LEU CĂTRE C.R.R.V.! Ori să abandozezi cu bună știință proiectul C.R.R.V. (fără ați informa colegii) și cu toate astea să cheștuiești 100.000 lei / lună, sui mucho dinero, mi amigo …. mucho dinero!

Scris de Sorel Constantin Cătănescu

  

You may also like...

6 Responses

 1. Diana spune:

  Nu stiu ce sa mai cred… Daca stau si ma gandesc, toate activitatile le desfasoara cei din tara. Nu am vazut nimic la Bucuresti, nu am auzit de un veteran sau veteran de razboi ajutat cu un capat de ata. Nu an auzit de nimic facut la CRRV in ultimul an desi eu personal am fonat 1000 de lei pentru proiectul asta. Din ce citesc, ei cumpara vile…pai pentru asta am donat eu? 1.300.000? Bai fratilor, subt miliarde de lei vechi… Multe… Eu imi propun sa trimkt un email sa vedem unde sunt banii mei…

 2. Popescu spune:

  Oare consiliul asta director nu știe de magarii daca ele există? Parca el dispune de banii noștri. De asta l am împuternicit. Nu e și el părtaș? Nu el aprobă cheltuielile? Nu exista un cenzor, un contabil? Daca e așa, vai de capul nostru de veterani…

 3. Irina spune:

  Citesc bine? 1.300.000 lei? Pai cu banii ăștia poate nu termina CRRV ul dar facea jumate din el. Oare prima mea indemnizație unde o fi? Am zis la început că sunteti nebun dar se pare că lucrurile sunt grave și acolo se întâmplă ceva cel puțin dubios…

  • Sarutmana stimata Doamna. Multumesc pentru interesul si timpul dvs.
   Vă garantez, ca suma de 1.300.000 lei este ABSOLUT reala.
   Prima dvs indemnizatie a fost cheltuita impreuna cu restul de 1.299.000 lei PENTRU ORICE ALTCEVA DECAT PENTRU C.R.R.V (si fara un acord prealabil al A.G.).
   Intr-o situatie mult mai complicata se afla colegii din structura MAI care au donat suma de 16.000 lei tot pentru proiectul C.R.R.V. – din care niciun leu nu a ajuns la spital.
   Sunt colegi care au cerut restituirea indemnizatiei donate (pe motiv ca nu a fost folosita scopului pentru care a fost donata) si banii au fost returnati IMEDIAT. Atentie insa, banii au fost returneti de presedintele asociatiei, personal deoarece conturile asociatiei sunt deja golite.
   Colegul care a cerut restituirea donatiei a fost exclus imediat din asociatie si linsat mediatic.
   In semn de respect pentru timpul dvs., eu personal va garantez, la nivelul primei dvs. indemnizatii, ca toate postarile mele sunt si vor fi perfect documentate (sunt excluse evidentele erori materiale, accidentale, neintentionate, care sunt remediate imediat).
   Acest raspuns are valoarea de contract!
   Si ca sa nu existe niciun dubiu privind suma cheltuita, respectiv cei 1.300.000 lei din fondurile asociatiei, o mentionez in litere: un milion trei sute de mii lei.
   Cu deosebita stima,
   Sorel Catanescu

  • Specialistul888 spune:

   Același stil dictatorial este și la LMP. Acel lider de carton și pupincurist al tuturor factorilor de decizie, care lasă impresia că ajută în vreun fel militarii, nu acceptă decât părerile lui. Cum îndrăznești să-l contrazici, cum îți dă block sau te exclude de pe paginile care par a fi un bun al lui personal.

   • Un veteran spune:

    O hoo…sunt cateva mii blocati
    Ori il feliciti ori pleci
    Sa pui acolo o intrebare despre bani…sa vezi cum incepe hora
    Nu justifica la nimeni nimic…sunt banii lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *