Scandalul nelegalităților în AMVVD continuă. Instanțele de judecată confirmă: dl. Apostol Marius nu are drept de reprezentare al Asociatiei

Am luat azi act de hotărârea Judecatoriei Sector 4 în ceea ce privește anularea hotărârii Adunării Generale a Asociației Militarilor Veterani (AMVVD) din 26.02.2022, a AGE din 04.06.2022 și a tuturor actelor subsecvente.

Pe larg, instanța de judecată, arată și în acest dosar cum drepturile membrilor asociației sunt încălcate abuziv de dl. Apostol Marius.

Judecătorul a decis ANULAREA tuturor actelor pe care fostul președinte Apostol Marius le-a semnat în numele asociației.

Din acest motiv, judecătorul a decis ANULAREA tuturor actelor pe care fostul președinte Apostol Marius le-a semnat în numele asociației.

Fără a ne limita, din cuprinsul sentinței pronunțate, sunt nule toate excluderile abuzive din funcții precum și deciziile de retragere a calității de membrii a multor oameni curajoși din asociație care au avut tăria să îl înfrunte pe ilustrul conducător.

Achiziția pensiunii Karoline este luată de Marius Apostol, fără dreptul de a o face, nedetinand mandat legal dat de Adunarea Generala.

CONTRACTUL de CREDIT CU EXIMBANK prin care dl. Apostol Marius a înrobit asociația la un credit de 150000 euro, este semnat de acesta FĂRĂ girul Adunării Generale, DECI NELEGAL

Înființarea societății comerciale Clubul Veteranilor SRL cu sediul în Aninoasa este nelegală, aceasta neavând la bază votul Adunării Generale, decizia aparținând exclusiv lui Apostol Marius fără a avea acest drept.

Așadar, domnule Apostol, considerăm că este timpul să vă opriți din aroganță!

Trei instanțe judecătorești v-au penalizat și insistența dumneavoastră dăunează grav întregii asociații.

Dacă nu ştii, te învăţăm; dacă nu poţi, te ajutăm; dacă nu vrei, te obligăm.

Domnule Apostol, opriți-vă din abuzuri și nu mai târâți numele asociației în mizerie. Lăsați oamenii cinstiți să aducă onoare și respect veteranilor.

Nu sunteți demn de a o mai reprezenta.

Sentința fond 6109

You may also like...

6 Responses

 1. Daniel spune:

  Iar voi ăștia care scrieți aici și munciți sa scoateți căcatul din asociația asta, lăsați i fraților sa se scufunde. Se pare ca le place. Ăștia sunt veteranii din TO. Când indemnizațiile vor fi un rahat din cauza inflației, sa meargă în dracu sa i ia, cu onoare și respect, la Apostol la cârciumă sa le servească câte o clătită și un papanas. Le va tine de foame 2 ore. În loc sa scoată veteranii în strada pentru indemnizații și pensii, pentru drepturi, Apostol s a mutat la cârciumă. Pai ăștia sunt oameni care merita sa te zbați pentru ei? Ne meritam soarta….

 2. Daniel spune:

  Noi suntem veterani? Avem pretenția la pensii militare? Nu meritam nici doua cepe degerate. Suntem doar niște găini care aduna ce li se arunca de oricine. Se spune pe aici ca s a furat în draci la AMVVD și pe grupul de București vad doar onoare și respect. Ce onoare ma? Ce a făcut Lungu, asta de e președinte de un an la București? A depus undeva o floare ca eu nu am fost invitat nicăieri și nici nu am auzit. Nimic, zero activități la București. Aia din țară își fac treaba pe plan local și ii doare în p__a de ce se întâmplă cu asociația. Asa vreți bai veteranii p___i sa răzbit? De asta se pisa toți pe noi, care cum apuca. Brava lor…
  VA întrebati de ce nu luați indemnizațiile mărite? Pentru ca nu are cine sa se zbată. Apostol sta la cârciumă la Târgoviște, ăștia de la București au treaba sa praduiasca care ce poate, indemnizațiile dale în morții lor. Da i dracu de 70 de lei mărire și da i dracu de prosti sa cotizeze, noi ne facem treaba. Bravo lor din nou. Cciuguliti găinilor poveștile lui Apostol ca o sa o s_____i și cu indemnizație și cu pensie militara. Nu le meritam.

  *comentariu moderat pentru cuvinte obscene ce nu caracterizează acest site.

 3. Apostola spune:

  Nu mai confruntă cu aroganță. Acum, se victimizează. Deja își face frontul prin alte minciuni, cum a fost el căutat de ITM. Pai, ba analfabetule, de ce te-ar căuta acasă ITM- ul? Și de ce i-o fi teamă, având în vedere că el deține adevărul? Oare se mai poate ascunde mult? Nu ziceai analfabetule că vor alții ciolanul? Tu de ce nu îl lași?

 4. Darius spune:

  Comisar Juganaru, colonel Tutunaru, colonel Niță, colonel Popescu, generale Petruț cum stam domnilor? Martori la ilegalități? Asa de ani buni? Comisar Juganaru, colonel Tutunaru asta faceți și la serviciu? Acoperiți praduitorrii? Ce ați făcut când Udrea a furat peste 1 MILIARD din donațiile veteranilor pentru CRRV? Comisar Juganaru, parca lucrezi la auditul MAI ului. Asa supraveghezi și acolo fondurile? Ii acoperi pe cei care fura? Rușine bai jigodiilor. Faceți numele veteranilor de ras.

 5. Ana spune:

  Mai dai dracu, sa meargă unde le e locul. Asa vrea Onica sa ajungă senator? Mars bai jigodie la munca și fa ceva BUN pentru veterani dacă vrei sa faci, nu l mai linge pe Apostol la cur. Lingaule…

 6. John spune:

  A, deci clar „statul paralel”, serviciile de informații din lume gen CIA, FSB, GRU, Mossad, MI5 s au reunit ca să i o tragă lui Apostol și consoartei lui.
  Bai panarama dracu, chiar nu înțelegi ca vrea praduielii a trecut? A venit vremea sa răspunzi pentru ce ai furat tu și cu aia de lângă tine. Care a furat mai mult va plăti mai mult. Sa le spui asta și lui Tutunaru, Moldovan, Onica, Popescu, Niță, Mai an, Petcu. NU TREBUIE SA SCAPE NICIUNU. AU PRĂDUIT MILIOANE DE EURO DIN DONAȚIILE NOASTRE FĂRĂ SA MIȘTE UN PAI. Va mulțumim vouă, celor, care încercați sa scoateți mizeria din asociația asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *