De la bal la spital… sau  cum a ajuns AMVVD de la CRRV la SRL

De la început vrem să facem precizarea că, deși ne surâde ideea copierii titulaturii prin care am reușit să ne facem auziți în online, ne delimitam de tot ceea ce vrea să reprezinte restaurantul Societate Comercială ”Clubul Veteranilor SRL, având ca Asociat Unic -AMVVD. Preferăm să rămânem originali și să păstram respectul față de camarazi, veterani ai teatrelor de operații, prin prezentarea unor situații care nu fac onoare statutului de veteran și hainei militare.

SC Clubul Veteranilor SRL

Așa că, salutăm astăzi înființarea, în data de 06.01.2023, a Societatii Comerciale Clubul Veteranilor SRL cu sediu la Pensiunea Karoline, Manastirea Dealu, Aninoasa.

Ce ne mâhnește totuși este faptul că, în mod trist, această entitate juridică nu este constituită în scopul indeplinirii celui mai important obiectiv al asociatiei, ci în detrimentul acestuia.

Se pare că reprezentanții asociației, au înțeles, în sfârșit, că banii din donații (ce s-a mai adunat între data de 07.02.2022 – cănd s-a achitat suma de 70000 euro avans pentru pensiunea Karoline și   ianuarie 2023, data constituirii SC Clubul Veteranilor SRL), nu sunt ai Consiliului Director ci ai asociatiei, implicit ai membrilor cotizanți si astfel, folosirea acestora în alte scopuri decât cel pentru care au fost donați nu le permite achiziții după bunul plac.

De ce nu se comunică înființarea societății?

Întrucât asociatia este unicul actionar al acestei societăți comerciale, înseamnă că fiecare membru al asociației poate și trebuie sa fie înștiințat (in calitate de  membru al asociatului unic) despre ce implică pentru fiecare în parte si pentru asociație în ansamblu, constituirea unei astfel de entitati juridice.

Pentru asta semnalăm, ”acordând întreaga noastră încredere” că scopul înfiintarii Societatii Comerciale CLUBUL VETERANILOR SRL este sustinut de cele mai bune si oneste intentii de la initiator, următoarele aspecte:

            1. in lipsa oricărei sanse reale de prelungire a contractului de comodat cu Primaria  Targoviste pentru continuarea proiectului CRRRV, de ce a fost necesară prelungirea cu 6 luni a contractului de achizitie a pensiunii Karoline si nu s-a cerut restituirea sumei de 70.000 euro (20000 euro pierzându-se urmare a nerespectării termenului de achitare a întregului preț), achitati cu titlu de avans, conform antecontractului?

            2. în lipsa sansei reale de dare in folosinta a  primului pavilion CRRV  de ce este necesară înființarea unei societati comerciale care are ca singur obiect de activitate-restaurante?

            3. dacă s-a prelungit antecontractul privind achizitia pensiunii Karoline cu doar 6 luni, de ce s-a incheiat, pentru infiintarea societatii comerciale, un contract de comodat cu proprietarul pensiunii pentru un an? Să înțelegem că perfectarea vânzarii nu va a avea loc nici peste 6 luni? Câti bani se pierd daca nici acum nu se perfecteaza vânzarea?           

4. daca Asociația este asociat unic al Societății Comerciale Clubul Veteranilor SRL, de ce adresa de comunicare a oricaror probleme legate de societatea comerciala NU se face pe adresa de email a asociatiei ci pe adresa de email PERSONALĂ a presedintelui asociatiei, domnul Marius Apostol?

5. cine a hotărât ca administratorii societatii comerciale care va întreprinde fapte de comerț în numele asociației, sunt domnii Ispas și Petcu?

6. în contextul in care societatea are 2 administratori, cum se vor lua deciziile in cazul in care acestia sunt in divergență?

7. când și de către cine a fost autorizata inființarea, cine este contabilul care asigură contabilitatea distincta a acestei entitati, cu ce sumă și din ce fonduri se platesc aceste servicii?

8. în ce mod membrii asociației vor cunoaște activitățile concrete ale societății comerciale și tranzacțiile financiare făcute de aceasta în numele asociației?

9. de când președintele asociației are mandat de reprezentare a acesteia pe perioada nedeterminată, astfel cum rezultă din certificatul constatator eliberat de  oficiul registrul comerțului, mai jos atașat?

Nu ai știut că AMVVD este asociat unic la un restaurant?

Ești surprins și nu știi despre ce este vorba? Consiliul Director al AMVVD nu a anunțat nimic? Este o lipsă totală de transparență în activitatea AMVVD? La noi nu, așa că te anunțăm noi, veteranule: O nouă pată urâtă se preconizează a se așterne pe statutul și ținuta de veteran– SC Clubul Veteranilor SRL de lângă CRRV.

Pentru că niciodată nu scriem în necunoștință de cauză, aveți alăturat certificatul constatator de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

CERTIFICAT CONSTATATOR SC CLUBUL VETERANILOR SRL

You may also like...

2 Responses

  1. Robert Daniel Ionescu spune:

    Clubul Veteranilor a fost ideea mea acum mulți ani. Vroiam să l fac într un fost cinematograf dezafectat din Bușteni. Reabilitat pe banii mei și din donații. Dar domnul patron al asociației nu a fost de acord. Iar acum văd că fură idei de afaceri. Și face profit pe banii Veteranilor.

  2. Laurentiu spune:

    Cum s-ar zice „meserie, te halesc!”
    Curat murdar, coane Fanica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *