Visul militarilor veterani de a se trata în România a fost spulberat

Consiliul Director al AMVVD, nelegal constituit, condus de ex președintele Apostol a pervertit obiectivul înființării unui spital în detrimentul unei cârciumi! Militarii români răniți în Teatrele de Operatii sunt îngenunchiați acasă de proprii reprezentanți.

Oare rănile domnului Apostol nu ar necesita tratament la CRRV sau nu sunt așa de serioase pe cât le prezintă, având în vedere că până mai deunăzi milita ferm pentru dreptul militarilor răniți de a fi tratați în spitalele din țară, alături de familiile lor?

„Platoul veteranului” versus suferințele raniților

Să compenseze oare „platoul veteranului” servit în cârciuma de langa mănăstirea Dealu, „micii și papanașul” , suferințele fizice ale unui rănit în teatrul de operatii?

În accepțiunea amfitrionului Apostol, orice se poate trata cu un șpriț la „pensiunea noastră” alături de „marea familie a AMVVD „, familie bună doar să doneze pentru a plăti ratele la bancă, facturile la utilități și materii prime pentru bucătărie, la o cârciumă pe care nici măcar 1% din membri nu o vor accesa în viata asta.

Cât despre profit, atunci când vor zbura porcii, probabil se va mai investi 1 leu în CRRV!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *