Și un ceas stricat nimerește ora de două ori pe zi…președintele AMVVD (CD-ul) nu nimerește adevărul niciodată

Pentru că avem câtiva prieteni care pun mai presus de bani și de bunuri materiale onoarea de veteran al teatrelor de operații și a celei de militar aflat în activitate, rezervă sau retragere, ne-a parvenit, fără voia noastră, informația că AMVVD, prin CONSILIUL DIRECTOR, anunță cu surle și trâmbițe, o reușită în instanță, definitivă și irevocabilă, împotriva ”puchiștilor”, a celor care vor ”răul la AMVVD”:

În încheiere președintele A.M.V.V.D., domnul Marius Apostol a menționat: „Sunt bucuros că justiția a consfințit, prin decizia definitivă luată împotriva contestatarilor, faptul că noi, AMVVD am păstrat calea promisă membrilor noștri„.

Inducerea în eroare a membrilor Asociației

Nu știm dacă s-a consumat alcool la ședința CD de ieri, însă ceea ce uită să spună Consiliul Director, în comunicatul dat publicității, pentru că lui îi atribuim acest comunicat, așa cum ne-a obișnuit dealtfel în ultima perioadă, este decizia concretă la care face referire…obișnuința de a induce în eroare veteranii din teatrele de operații prin vorbe mieroase și lipsite de cel mai mic respect își face efectul și de această dată: aruncăm vorba că am câștigat ceva… câțiva fraieri ascultă și reacționează corespunzător: Onoare și respect!!!

La ce te poți aștepta de la un CONSILIU DIRECTOR format în proporție de peste 50 % din persoane fără calitatea de veteran, contrar prevederilor statutare și care, în cea mai mare parte a lor, au probleme financiare și sunt executați silit și / sau considerati de Instanță ca fiind nedemni datorită faptelor înscrise în cazierul fiscal.

Justiția se face în baza dovezilor nu a prezenței numeroase

Justiția a fost aplicată din cele mai străvechi timpuri, chiar dacă cei judecați și condamnați nu au fost de acord cu deciziile, pentru că, nu-i așa, de data asta hotărârile nu le mai aparțin, ele fiind atributul celor investiți cu aceste puteri.

Noi, așa cum v-am obișnuit, putem spune CONCRET faptul că am câștigat în instanță, EXECUTAREA SILITĂ a celui pe care, camaraderește, l-am ajutat să scape de executarea silită a unei societăți de profil și, din păcate, a uitat să-și achite datoriile față de cei care l-au ajutat necondiționat (printre ei fiind și membri ai Consiliului Director).

Cât de nemernic puchistul acesta de comisar Cătănescu, să-l scape el pe Vicepreședintele AMVVD Măican, de executarea silită…

Banii pentru CRRV merg la procesele famigliei?

Pentru că tot am scris aceste câteva cuvinte, vă mai supunem atenției o întrebare: dacă dl. ”procesoman” de meserie după unii, comisar șef(rz) Cătănescu Sorel după alții, împreună cu ”puchiștii” susțin aceste adresări în instanță din fonduri proprii, procesele președintelui AMVVD, soției acestuia și camarilei din spatele lor cine și din ce fonduri le susține?

Și aici sunt banii dumneavoastră din donații, sponsorizări și cotizații, deși ar fi trebuit să fie în CRRV…

Care sunt sumele câștigate de avocatul asociației în urma acestor procese doar pentru că actuala conducere a asociației nu vrea să pună la dispoziție informații publice?

„Lupta AMVVD pentru drepturile veteranilor”

Legat de punctul 3 din comunicatul AMVVD, demersurile pe care „le va iniția și desfășura AMVVD” pentru a asigura aducerea soldelor, dar și a pensiilor militare la o valoare în acord cu provocările cărora trebuie sa le facă față familiile militarilor, dorim să vă aducem la cunostință faptul că, în timp ce voi negociați dacă vă iese ceva sau nu, cei cărora le pasă cu adevărat sunt invitați la MApN pentru dezbateri:

Ordine de zi invitație MApN

Celelalte puncte nu prezinta importanță pentru ca presedintele AMVVD nu dă doi bani pe hotărârile Adunării Generale și schimbă membrii Consiliului Director după cum i se arată noaptea în somn.

AMVVD s-a născut din suferință, onoare și respect și așa trebuie să rămână

AMVVD înseamnă veteranii din teatrele de operații, răniții, decedații și urmașii celor decedați și nu in ultimul rând, respectul necondiționat cuvenit acestora pentru sacrificiul adus la îndeplinirea obligațiilor asumate de statul român în fața organizațiilor internaționale.

Pentru noi, ONOAREA DE VETERAN AL TEATRELOR DE OPERAȚII ȘI RESPECTUL PENTRU VETERANI EXISTĂ real și vom face totul ca acestea să iasă în față chiar și la AMVVD.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *