HOTĂRÂRE DEFINITIVĂ: TRIBUNALUL BUCUREȘTI RESPINGE ÎNREGISTRAREA ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE A A.M.V.V.D. DIN 04.06.2022.

Motto: Minciuna are picioare scurte
și adevărul o ajunge întotdeauna din urmă!

Înregistrarea Adunării Generale Extaordinare a ASOCIATIEI MILTARILOR VETERANI SI VETERANILOR CU DIZABILITATI SFANTUL MARE MUCENIC DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR (A.M.V.V.D) a fost respinsa definitiv in data de 19.06.2023 de catre TRIBUNALUL Bucuresti.

A fost respinsa nu pentru ca 5 “puchisti rau intentionati” au dorit asta animati de “interese obscure” (asa cum incearca de mai bine de un an domnul presedinte sa sugereze membrilor mai putin dornici sa se informeze prin propriile lor perceptii), ci pentru ca, presedinele asociatiei impreuna cu cativa sustinatori care urmăresc interese contrare scopului Asociației urmărit la constituire, au crezut ca justitia este oarba si magistratii pot fi usor pacaliti prin manopere dolosive intocmai ca si membrii onesti ai A.M.V.V.D., tarati astfel intr-o inselacune la nivel national.

Ce inseamna aceasta solutie a instantelor de judecata?

1 INVALIDAREA PRESEDINTELUI SI A TUTUROR MEMBRILOR CARE COMPUN CONSILIUL DIRECTOR, INCEPAND CU 05.06.2022;

2. INVALIDAREA TUTUROR ACTELOR PE CARE ACESTIA LE-AU INCHEIAT IN NUMELE SI PENTRU ASOCIATIE PRINTRE CARE AMINTIM CU TRISTETE ACHIZITIA UNEI PENSIUNI;

3. CONSILUL DIRECTOR CARE A CONVOCAT ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARĂ ESTE EMANAT NELEGAL (CONTRAR STATUTULUI ASOCIAȚIEI) ȘI ILEGAL (PRIN MODIFICARI FLAGRANTE ADUSE P.V. AL. ADUNARII GENERALE ORDINARE DIN 26.02.2022) ȘI PE CALE DE CONSECINȚĂ NU PUTEA EMITE NICIUN FEL DE CONVOCĂRI LEGAL;

4 RESPINGEREA ÎNREGISTRĂRII NOII ORGANIGRAME;

5 CONSTATAREA NELEGALITĂȚII MODALITĂȚII DE “ARMONIZARE A MODULUI DE GESTIONARE A CONTURILOR APARȚINÂND ASOCIAȚIEI”, (CARE APROPOS NE ÎNSTIINTEAZA SI PE NOI MEMBRII CAM DESPRE CE AR FI VORBA?, POATE DESPRE CONTUL DE DONATII PENTRU CRRV SAU DESPRE CONTUL DIN CARE DL. UDREA A SUSTRAS SUMA DE 140.000 LEI SAU DESPRE CONTUL IN CARE AU DISPARUT PARTE DIN DONATIILE EFECTUATE PRIN PLATFORMA SITE – ULUI AMVVD.RO IN LOC SA SE REGASEASCA IN CONTUL DEDICAT DONATIILOR PENTRU CRRV);

6 NEVALIDAREA DECIZIEI DE ACHIZITIE A PENSIUNII KAROLINE -neaprobarea antecontractului de vanzare – cumparare cu clauzele sale astfel cum acestea au fost asumate fara drept.

DREPTATEA INVINGE! Presedintele si membrii Consiliului Director nelegal sunt DIRECTI si UNICI raspunzatori de consecintele actiunilor lor!

Pentru că v-am obișnuit să vă ținem la curent cu demersurile în ceea ce privește expunerea neregulilor existente la nivelul conducerii A.M.V.V.D. de la București precum și de dispozițiile instanțelor de judecată în urma demersurilor noastre, vă prezentăm în cele ce urmează INCA o solutie DEFINITIVA in demersul “puchistilor” de a arata neregulile din cadrul acestei conduceri.

DECIZIILE JUDECATORIEI SECTOR 4 SI ALE TRIBUNALULUI BUCURESTI

Ieri, 19.06.2023 Tribunalul Bucuresti in complet legal de doi judecatori, a solutionat prin respingere apelul declarat de presedintele asociatiei impotriva masurii de respingere a cererii de inregistrare a hotararii Adunarii Generale Extraordinare din 04.06.2023.

Judecatoria sectorului 4 dispusese inca din data de 04.04.2023 masura respingerii, motivand solutia in sensul ca presedintele si membri Consiliului Director au instiintat despre aceasta adunare, preferential, doar o parte din membri asociatiei, pentru a se asigura astfel de un vot orbeste, dat “la ordin” asupra intregului material aflat pe ordinea de zi, satisfacand astfel doleantele exlusive ale unui grup de membri din cadrul asociatiei.

După ce a sfidat colegii din asociație și i-a târât pe câțiva mai puțin atenți la detalii, pe trotuarele din imediata apropiere a instantelor de judecata, ca la miting, președintele AMVVD a crezut că instanța de judecată poate fi indusă în eroare prin prisma unor afirmații pompoase ca “rănit”, “activități cu M.Ap.N”, „obiectiv pe termen lung privind CRRV”, „fonduri europene”, etc.

Incă odată instanțele de judecată au arătat că judecata se face pe temeiuri de drept!!!! care (apropos) trebuiesc respectate de toți indiferent de calitatea sa de rănit, veteran, președinte asociație, membru fondator, etc, nicidecum în baza prezenței la miting în fața instanței si in niciun caz prin etalarea “bastonului” care, nu mai creeaza demult lacrimi de empatie nimanui.

Va urma…

You may also like...

2 Responses

  1. Diana spune:

    Pe penal vreun demers, ceva? Astept si ceva de acolo. Furtul e penal parca, nu? Sau cum dracu se cheama, delapidare…parca si declaratia in fals este… Hai sa terminam cu mizeria care se asterne peste veteranii din TO. Se vor pisa toti pe noi daca mai tine mult tigania asta.

  2. John spune:

    Deabia astept sa vad cum vor raspunde niste colonei in rezerva armatei, un comisar de la AUDITUL unei structuri din sistemul de aparare, un neica nimeni cu pretentii de senator la faptul ca alt neica nimeni A FURAT peste 100000 lei din conturile asociatiei, au stiut si. nu au facut nimic. Ce zici Juganarule? Ce zici Tutunarule? Ce zici Nita? Ce zici dle senator Onica, iti incepi cariera acoperind un hot(Udrea)??? Lungule, stii ceva de banii din donatii, sponsorizari si cotizatii de la Bucuresti? Stii ca tu esti direct raspunzator de ei in calitate de presedinte de sucursala?
    Poate fraierii astia care muncesc sa va dovedeasca nu se lasa si vor strange cercul ca toata mizeria sa iasa la iveala. De la Apostol nu am pretentii pentru ca el a retras plangerea penala de la politie. De ce oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *