Hotărâre definitivă: TRIBUNALUL BUCURESTI RESPINGE INREGISTRAREA ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE A A.M.V.V.D. (partea a II a)

CONSILIUL DIRECTOR NEVALIDAT IN INTEGRUM DE CATRE INSTANTELE DE JUDECATA

Consiliul Director al AMVVD de la București, fara a avea vreo imputernicire in acest sens de la membrii sai din tara, împreună cu președintele asociației își permit luxul de a plăti cu zeci de mii de lei avocați și taxe de timbru în loc să-i cheltuie pentru atingerea scopurilor declarate ale asociației, in sustinerea orgoliului presedintelui.

Ca tot a venit vorba despre scop, in ultimul an atentia conducerii de la Bucuresti s-a mutat de la problemele veteranilor si de la maretul obiectiv despre care a umplut in timpuri trecute paginile asociatiei, la administrarea de restaurante si pensiuni, activitati pentru care membrii (tot acei membri pe spatele carora s-a achizitionat si pensiunea Karoline in detrimentul investitiilor in Centru de recuperare si refacere pentru veterani) sunt invitati sa doneze.

Cand si de ce si mai ales cine a votat, dintre cei 36.000 membri, schimbarea scopului si a obiectivului maret al asociatiei?

De ce nu s-a investit nimc in CRRV, de ce se solicita donatii pentru o pensiune, de ce nici macar de ziua veteranului, ranitul presedinte al asociatiei nu si-a putut permite sa lase treburile de la carciuma, intocmirea de meniuri si lista de sticle de alcool din dotare pentru a depune o coroana la monumentul veteranilor?

CAND SI DE CATRE CINE A FOST SCHIMBAT SCOPUL SI OBIECTIVUL PRINCIPAL AL ASOCIATIEI?

În fapt, tacit, pe principiul inlaturam toti oamenii care au ceva de spus si care cer raspunsuri la intrebari indeosebi legat de banii din asociatie, scopul asociatiei a devenit unul comercial iar obiectivele A.M.V.V.D. stabilite la crearea ei, în urmă cu 9 ani, respectiv sprijinul și ajutorarea veteranilor din teatrele de operații, sunt astăzi notiuni desuete.

In 19.06.2023, TRIBUNALUL, observand aceasta tendinta de abatere de la scopul asociatiei, care reprezinta emanatia unui numar infim de persoane impreuna cu presedintele (raportat la numarul de 36.000 de membri) identificand pericolul in care se afla asociatia din punct de vedere legal, a respins cererea presedintelui asociatiei de înregistrare a modificărilor actelor constitutive, în baza hotărârii Adunării Generale Extraordinare a A.M.V..V.D.

În loc să înțeleagă faptul că judecata se face la instanta, nu pe grupurile de socializare pe care cu un tupeu de neimaginat isi minte auditorul, domnul Apostol nu mai este din acest moment presedinte de drept, Consiliul Director nu este unul legal si este invalidat de instanta de judecata prin refuzul inregistrarii acestora in registrul asociatiilor si fundatiilor, deciziile acestora fiind un abuz.

Dreptatea învinge

Inca odata, “președintele” AMVVD trebuie sa inteleaga ca dreptatea invinge, iata DEFINITIV si ca desi a ales să iasă la atac impotriva judecătorului care a pronuntat prima hotararea de respingere la Judecatoria Sectorului 4 in loc sa isi insuseasca abaterile si sa le remedieze intr-un cadru de legalitate si transparenta, alti doi magistrati de la o instanta superioara TRIBUNALUL BUCURESTI, judecand in apel, au confirmat faptul ca Adunarea Generala Extraordinara din 04.06.2022 NU se poate fi validată din motive de nelegalitate.

PS:
Si pentru ca apropiati ai domnului presedinte ne criticau mai deunazi ca “facem articole“ pe hotarari nedefinitive, repetam: HOTARAREA DE RESPINGERE A VALIDARII A.G.E. din 04.06.2022 ESTE DEFINITIVA!

Presedintele si membrii Consilului Director mentionati in aceasta NU SUNT VALIDATI DE TRIBUNAL.

Atenție mare domnule presedinte, ședința instanței de judecată nu este ședința Consiliului Director în care slugile spun doar ”Yes Man”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *