Nu ne oprim când suntem obosiți, ne oprim când am terminat

În urma hotărârii definitive din dosarul civil nr. 14368 / 4 / 2022, Consiliul DIRECTOR al AMVVD, emanat nelegal, nu a fost validat.

Adunarea Generală din 26.02.2022 și Adunarea Generală Extraordinară din 04.06.2022 au fost ANULATE de instanța de judecată în dosarul 6109 / 4 / 2022.

Membrii Consiliului Director, emanat nelegal, periclitează evoluția Asociatiei

Membrii Consiliului Director, mare parte din ei persoane care nu au călcat într un teatru de operații, însurubați pe scaune împrejurul EX – președintelui Apostol Marius, periclitează astăzi evoluția Asociației (inclusiv printr-o îndatorare excesivă, respectiv contractarea unui credit de 150. 000 euro pentru cumpărarea unei cârciumi) în schimbul satisfacerii vremelnice a orgoliilor acestora.

Disprețul arătat de EX președintele asociatiei și de ceilalti membri ai Consiliului Director față de dispozițiile cuprinse în hotărâri definitive reprezintă atât o palma dată membrilor onești din Asociație cât și o dovadă a caracterui lipsit de onoare și respect, ambele menite să justifice ajungerea A.M.V.V.D. într-o profundă stare de disoluție.


EX – ule, îți reamintesc faptul că: “Poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul”.

PS: 1. si la CEDO judecata se face tot pe temeiuri de drept care trebuiesc respectate de toți, indiferent de calitatea sa de rănit, veteran, președinte asociație, membru fondator, etc, nicidecum în baza prezenței la miting în fața instanței si in niciun caz prin etalarea “bastonului” care, nu mai creeaza demult lacrimi de empatie nimanui;

2. pentru o alta soluție nefavorabila la CEDO, vei plăti din banii proprii sau tot ai asociației care nu te a mandatat sa o reprezinți pentru satisfacția propriului orgoliu?

You may also like...

2 Responses

  1. Apostola spune:

    Puteți să aduceți orice dovadă. Oamenii care îi sunt alături președintelui nu pot vedea nimic altceva. Este un manipulator și mincinos, care se leagă de orice detaliu pentru a dramatiza și a se victimiza. Dacă el a înțeles că hotărârea asta nu îi recunoaște starea de rănit, pe când ea face referire la o altă stare și alt fond, nu putem avea pretenție să vedem reacții din partea celor care îi sunt alături.

  2. John spune:

    Pe asta îl scoateți de acolo doar cu executorul. La câte bube are în cap, probabil ca știe ce l așteaptă și de asta se agata și se leagă de scaun. Sa vedem pe unde scot cămașă și cocoșii de Tutunaru, Juganaru, Onica, Moldovan. De abia aștept o expertiza contabila…hahaha. Hai cu penalulllllllll

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *