S-au schimbat obiectivele AMVVD în ultimele 6 luni?

Având în vedere ultimele evenimente, aducem la cunoștință cititorilor noștri faptul ca AMVVD, prin președintele asociației, a făcut un credit la Exim bank în cuantum de 150000 de euro.

În calitate de membri cu drepturi depline ai asociației, conform deciziei instanței, punem și așteptăm răspuns public la următoarele întrebări adresate conducerii AMVVD:

-pe cati ani a îndatorat asociația la bancă, prin contractul de credit, FĂRĂ NICI-UN MANDAT DE LA ADUNAREA GENERALA?

-care este rata lunară pe care asociația trebuie sa o achite bancii?

-ce se întâmplă dacă aceasta rata nu este achitata la timp? Se pierde pensiunea care este pusa garanție pentru împrumut?

-dacă se plătește lunar rata la banca, în proiectul CRRV când și din ce se vor mai face investiții?

Așteptăm răspuns public sau scris, numai sa fie un răspuns pertinent și la obiectul întrebărilor.

Ps: domnule Apostol, nu ne referim la dumneavoastră, solicitarea se adresează conducerii de drept a AMVVD.

You may also like...

1 Response

  1. John spune:

    Observ pe grupul de București, din care au fost expulzați toți cei care au avut ceva de spus, câteva personaje care spun ele ce și cum. Primul este „doamna președinte” care mai mereu postează în locul sotului: da știu ca este ea pentru ca atunci când postează soțul e plin de greșeli gramaticale, acesta fiind un agramat cunoscut de care mie îmi e silă și nu ma reprezinta. Cel de al doilea personaj, asa cum îmi apare mie este Andi…vine o fi și asta…si ne spune el despre donațiile pentru copii orfani. Pai mai Andi, voi la București faceți o singura donație pe an și aia din ce va aduc alții, nicidecum din banii adociatiei de la București. În tara băieții își fac treaba. Problema mare e la voi la București. Mai spui tu de renovarea clubului…trebuia sa vorbești de renovarea CRRV: pentru asta am donat toți și voi ați deturnat banii. Cat despre legea 168…ce a făcut agramatul de Apostol când el nu leagă 2 cuvinte întregi? Legea a fost făcută de prostii de Iloiu, Baschi, Cozma și alții ca ei care au preferat sa și bage p…a în munca lor din cauza unui jeg. Cat despre indemnizatii: când guvernul punea frână pe majorarea indemnizației activilor, voi erați în focul achiziției pensiunii de la PRIETENUL STROILA. Nu ați scos nici un cuvânt public despre faptul ca indemnizația a rămas 575 de lei deși trebuia majorata conform legii. Andi, tu știi toate astea dar faci pe prostul. Sa ți aduc aminte cum ai luat banii sucursalelor și te făcea Boata hot și pe tine și pe Apostol? Cât despre Oprișan, patronul de cârciumă…pot sa spun decât…alt agramat cu interese…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *