Domnule președinte AMVVD și distins Consiliu Director, daca nu aveți nimic de ascuns, de ce va supără hotărârea instanței și nu ne dați informațiile cerute?

Justiție a fost, este și va fi atâta timp cât unii visează la bani nemunciți și încalcă pentru asta atât reguli esențiale de bun simț cât și parte din legile care guvernează un stat democratic așa cum este România. Justiția a fost aplicată din cele mai străvechi timpuri, chiar dacă cei judecați și condamnați nu au fost de acord cu deciziile, pentru că, nu-i așa, de data asta hotărârile nu le mai aparțin, ele fiind atributul celor investiți cu aceste puteri.

Sunt cuvinte pe care le-am mai folosit pe acest site, însă, ca și element de noutate în nemernica acțiune a ”Puchiștilor”, ieri, am primit motivarea instanței privind obligarea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități de a prezenta informații publice, despre care am scris AICI.

Vă mai supunem atenției o întrebare: dacă dl. ”procesoman” de meserie după unii, comisar șef(rz) Cătănescu Sorel după alții, împreună cu ”puchiștii” susțin aceste adresări în instanță din fonduri proprii, procesele președintelui AMVVD, soției acestuia și camarilei din spatele lor cine și din ce fonduri le susține? Care sunt sumele câștigate de avocatul asociației în urma acestor procese doar pentru că actuala conducere a asociației nu vrea să pună la dispoziție informații publice?  

Vă invităm să studiați motivarea instanței în detaliu, foarte bine argumentată dealtfel, pentru a analiza ”nemernicia puchiștilor” care vor să scoată la suprafață, din fonduri proprii, ”măgăriile” unei structuri de conducere ce nu face cinste statutului de veteran al teatrelor de operații.

Motivare instanță obligare AMVVD să pună la dispoziție informații de interes public

You may also like...

5 Responses

 1. Andrei spune:

  Trebuie un pic mai mult mediatizat subiectul. Aceste „lipitori” trebuie să răspundă penal pentru aceste mizerii . Nu se poate să fim asociați cu astfel de escroci
  PS. Nu am cotizat la asociație din cauză că circulau niste „povești” despre Apostol, care într-un final ies la iveală.

 2. Sorel spune:

  Articolul e bun si echilibrat desi nu este nicio mentiune despre faptul ca am fost coplesit numeric: Apostol, Tutunaru, Bujor, Gustere si alti asemenea lor, vesnic intubati la banii colegilor veterani. In aceste conditii, strategia mea a fost, in primul rand, sa ii incercuiesc. Cu toate astea rog toti colegii veterani de buna credinta si care au refuzat sa inteleaga ostarile noastre sa URGENTEZE campania de donatii. A mai ramas exact o luna si 20 zile pana cand Apostol trebuie sa plateasca 150.000 euro diferenta de pret pentru Sopronul lui Stroila (cunoscuta in zona ca si Pensiunea Karoline).

 3. Moldovan spune:

  Transparența decizională este unul din domeniile de bază ale unei asociații de utilitate publică.
  Gestionarea judicioasă a fondurilor organizației este alt domeniu cu importanță deosebită.
  Acestea și alte domenii fac subiectul departamentului “Control Intern Managerial” din subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului. Ar trebui să existe la fiecare asociație de utilitate publică, deci și la AMVVD. Au responsabil SCIM?
  Au trimis rapoartele periodice? Dacă nu, e grav. Dacă da, rapoartele ar trebui să fie concludente (activități, date, sume solicitate, sume aprobate, sume decontate, etape de realizare a lucrărilor, etc)
  Dacă cineva spune că mușc mâna celui care m-a hrănit, aduc la cunoștință faptul că am donat 1000 de lei plus cotizațiile anuale plus deplasările fără să văd nici un rezultat și timpul trece (în defavoarea penalilor)

  • Sorel spune:

   Putem confirma fatul ca dvs. ati donat suma de 1.000 lei rerezentand prima intemnizatie de veteran pentru realizarea CRRV.
   Pentru mai multe detalii si cum am inteles colegii din CD sa fie alaturi de dvs. va rog sa cititi articolul acesta
   https://www.clubulveteranilor.ro/despre-donatii/
   La urma urmei EI de ce ar fi donat? Ca sa se incurce ulterior, in momentul dreanjului total de bani din conturile Asocatiei, de propriile lor contributii? Nu ati inteles, ca banii trebuiau sa dispara cu totul din conturile Asociatiei? Lucru care s-a si intamplat!

 4. John spune:

  Da pe nemernicii astia nu i agata nimeni? Afica eu platesc cotizatie pentru avocati si pentru pensiuni?
  Din ce vad ca se cere acolo, nu e nimic deosebit. De ce nu vor sa raspunda?
  Continuati va rugam, poate dovediti hitia si poate aceste asociatii intra pe drumul corect, sa sustina militarii. Pentru asta au fost create, nu sa si ia Apostol masina si pensiune, sa si faca dintii si el si neamul lui, sa si ia case la copii. Va rugam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *