Unica salvare! Răspundeți oamenilor la întrebări, nu vă ascundeți în spatele abuzurilor!

În Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu dizabilități (A.M.V.V.D.) au loc, de ceva vreme,   evenimente cel puțin discutabile. Deși Adunarea Generală a membrilor asociației a avut loc în data de 26.02.2022, convocarea fiind făcută public pe site-ul asociației, Procesul Verbal încheiat în  urma ședinței nu a fost depus, la această dată, la Judecătoria competentă spre a fi verificat din punct de vedere legal și pentru a putea valida astfel hotărârile membrilor, cuprinse în acesta.

În acest sens, niciuna din hotărârile membrilor, luate cu ocazia acestei Adunări Generale nu poate fi pusă legal în aplicare.

Consiliul Director ales în urma votului exprimat de membri Adunarii Generale, în lipsa înregistrării la Judecătoria competentă, nu are legimitatea de a funcționa și a lua decizii în numele și pe seama Asociației.

Ce a relevat ședința Adunării Generale

Ședința Adunării Generale din 26.02.2022, cu bune și cu rele, a relevat printre altele, o realitate greu de imaginat: în urma  recesământului membrilor asociației, realizat la începutul ședinței, prin precizările  asupra numărului membrilor din fiecare sucursală, făcute de fiecare  președinte în parte, s-a concluzionat că la data de 26.02.2022 în Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu dizabilități sunt 8.175 membri, vorbind strict de membri cotizanți, cei care au dreptul de vot obținut în baza obligației de plată a cotizației.

În luna Ianuarie 2021, conform declarației date în fața notarului, președintele Asociației, Marius Apostol, afirma că Asociația are un numar de 36.000 membri constituiți în 40 sucursale, iar în Monitorul Oficial din anul 2021, luna Aprilie, se regăsește public o informație, conform căreia “După şase ani de la înfiinţare, AMVVD a reuşit să aibă 45 de sucursale în ţară, peste 36.000 de membri şi un scop bine determinat: finalizarea Centrului de Recuperare şi Refacere pentru Veterani şi acordarea de sprijin membrilor şi persoanelor cu probleme medicale şi sociale” – extras Monitorul Oficial, Partea a IVa, nr. 1514 din 13.04.2021, secțiunea: publicații ale agenților economici.

Declaratie președinte AMVVD, Ianuarie 2021

Față de această reducere masivă a membrilor asociației, se pune întrebarea legitimă: unde a plecat un numar de 27.830 membri și mai ales DE CE? Sau, din cauza CUI, 27.830 oameni au ales să părăsească această asociație?

Adunarea Generală din 26.02.2022 a relevat mai multe lucruri ascunse sub preș de o parte din conducerea asociației, lucruri asupra cărora vom reveni cu date concrete.

Până atunci, ultima salvare rămâne, SĂ SPUNEM ADEVĂRUL!

Pentru ca cineva își asumă merite inexistente, Christina M. vine de la Christina Mocanu. Deci, spre linistirea unora si somnul profund al altora, „by Christina Mocanu”.

You may also like...

2 Responses

 1. Vili Rupa spune:

  Nici Guvernul nici Președenția nu garantează că vor respecta drepturile victimelor torționarilor .
  Dovada o avem azi că educația morală le este săracă la cei educați cu facultate .

  Nu mai există onoare , caracter nici demnitate la funcționarii publici legitimați de stat , loialitatea lor au investit-o în trădare și înșelăciune și faptele lor sunt în șarlatanie și minciuni .

  De ce nu vreți să considerați un drept legal ca victimele torționarilor , ar trebuie să trăiască decent și cu demnitate în societate ?
  De ce considerați o normalitate că , victimele torționarilor trebuie să fie tot hărțuite și persecutate azi 2022 ?

 2. Dan Eigeles spune:

  Adevarul va apare la lumina precum uleiul in si pe apa. Colonel (R) Dan Cosma, felicitari pentru integritate, curaj si asertivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *