Recomandare Clubul Veteranilor: Complex turistic ”Casa Elena” Voronet

Situat în localitatea Voroneț, la 3,5 km de Gura Humorului, sub poala pădurii şi în apropierea râului Moldova, Complexul Turistic „Casa Elena” poate fi un punct de plecare pentru drumeţii pe munţi, la stâni, la Mănăstirea Voroneţ, Mănăstirea Humor şi călătorii la mănăstirile Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Arbore, Probota, Slatina, Râşca şi Dragomirna, precum şi la centrul de ceramică neagră de la Marginea, Salina Cacica, Suceava, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului, plimbări cu sania şi alte locuri de basm ale Bucovinei.

Complex turistic ”Casa Elena” Voroneț

În vecinătatea Complexului, la o distanţă de 500 m, se găseşte Complexul de Agrement Ariniş unde se află pârtia de ski si de săniuş cu telescaun, patinoarul natural, piscina acoperită, Escalada Park -distractie la inaltime într-un peisaj idilic. Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri dar și pentru adulții tineri la suflet. Parcul oferă distracție și emoții la înălțime în aer liber.

Cu spații de joacă pentru copii, loc în aer liber pentru grătar, alei pentru plimbări în aer liber, relaxare la piscina sau la centrul spa(jacuzzi, saună uscată, saună umedă, ciubăr apă sărată sau saună exterioară) Complexul Turistic Casa Elena vine în întâmpinarea clienților dornici de a explora un ţinut fascinant prin caracterul său istoric, geografic și turistic  dar și datorită monumentelor de arhitectură cu fresce interioare și exterioare din acest colț de țară, construite de  domnitori precum Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Petru Rareș și Alexandru Lapusneanu fiecare cu specificitatea sa: Humor culoarea rosu, Voronet-albastru, Sucevita-verde si Moldovita-galben.

Crăciun și Revelion la Casa Elena din Voroneț

Ca orice unitate turistică ce își respectă clienții, Complexul oferă anul acesta sejururi de Crăciun și Revelion, care pot fi consultate aici: CRĂCIUN în Bucovina la Casa Elena sau REVELION în Bucovina.

Dacă te-am convins, poți contacta complexul turistic Casa Elena din Voroneț la numărul de telefon 0744 757 719 la adresa de email casaelena1999@yahoo.com sau pe pagina de contact a complexului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *