„Am un frate, soră la spital”

Încerc azi să explic, mai mult sau mai puțin cunoscuta expresie: “Am un frate, soră la spital” – ce înseamnă, dar mai ales cât de toxică poate fi pentru AMVVD.

Având perfecta reprezentare a faptului că Adunarea Generală a Asociaților AMVVD din data de 26.02.2022 nu a fost legal constituită, așa cum reiese cu claritate însăși din continutul actului (fiind semnat de persoane nedemne să ocupe loc în conducerea AMVVD – vezi cazul dnei Mathias Cristina (intreaga incheiere aici) sau din lipsă de cvorum), dl. Apostol Marius și compania FALSIFICĂ acest înscris / acest proces – verbal ALTERĂNDU-I conținutul prin adăugarea de noi nume și semnături, prin plăsmuirea semnăturilor unora dintre persoanele participante și adăugănd noi semnături (poate rale) în dreptul persoanelor care inițial nu au semnat acest proces – verbal.

Dar ca să vorbim cu subiect și predicat (pentru a îmi liniști prietenul că mi-am făcut temele), ALTERAREA DOCUMENTULUI constă în:

i. inserarea în dreptul numelui dlui Vasile Adian Cosmin a unei semnături (distinsul coleg non – veteran, în grad de caporal activ, este cointeresat financiar de dl. Apostol Marius, prin înlesnirea intrării în poligoanele MApN și practicarea jocurilor tip air soft) – poziția 12 tabel, secțiunea CD;

ii. inserarea în dreptul numelui dlui Lungu Darius Ioan (membru CD) a unei semnături – poziția 13 tabel, secțiunea CD;

iii. plăsmuirea, falsificarea efectivă și insercarea unei semnături (un grafism executat la întâmplare) în dreptului numelui dlui Pațainea Nicolae (președinte Sucursala Bistrița) – poziția 6 tabel, secțiunea sucursale;

iv. inserarea în dreptul numelui dlui Ionescu Marius (președinte Câmpulung) a unei semnături – poziția 12 tabel, secțiunea sucursale;

v. inserarea în dreptul numelui dlui Popescu Ionuț (președinte Sucursala Giurgiu) a unei semnături – poziția 19 tabel, secțiunea sucursale;

vi. inserarea în dreptul numelui dlui Satală Iulian Constantin (președinte Sucursala Iași) a unei semnături – poziția 24 tabel, secțiunea sucursale;

vii. inserarea în dreptul numelui dlui Sumănaru Mihai (președinte Neamț) a unei semnături – poziția 28 tabel, secțiunea sucursale;

viii. inserarea în dreptul numelui dlui Onea Mihai (președinte Timiș) a unei semnături – poziția 37 tabel, secțiunea sucursale;

ix. inserarea la sfărșitul tabelului cu semnături a numelui doamnei Anton Emilia și a semnăturii (posibil) acesteia (cunoscut fiind faptul că distinsa mea colegă non – veteran, este asistent medical și o persoană cu reale dificultăți financiare, executată silit și cointeresată financiar de dl. Apostol Marius, prin înlesnirea intrării în poligoanele MApN și practicarea jocurilor tip air soft) – devenită noua poziție 49 în tabelul cu semnături;

x. inserarea la sfărșitul tabelului cu semnături a numelui dlui Brezoianu Răzvan și a semnăturii acestuia (cunoscut fiind faptul că distinsul meu coleg a fost recompensat pentru contribuția sa la falsificarea procesului – verbal prin numirea în funcția de președinte al Sucursalei București) – devenit noua poziție 48 în tabelul cu semnături;

Aceste aspecte cu caracter relativ de noutate (adica noutatea este doar pentru veteranii de bună credință) vin să completeze plăsmuirea semnăturii dlui Unghianu Doru (ex – președinte Sucursala Argeș) de cărtre onorabilul nostru coleg Arsenescu Dan (care a fost recompensat firește cu numirea în funcția de președinte Sucursală Argeș).

Este adevărat că după executarea contrafacerii semnăturii colegului său, dl. Arsenescu Dan s-a scuzat (de parcă ar fi tras un pârț și nu ar fi săvârșit o infracțiune pedepsită de legea penala) în fața CD – ului, ai căror membri “milostivi” i-au acordat “iertarea de păcate” – vezi AICI.


Din respect pentru adevăr să nu uităm modul grobian de adresare al dlui Apostol Marius către dl. Unghianu Doru:

Limbaj dde veteran din TO, presedinte AMVVD

pentru “vina” de a cere înapoierea banilor Sucursalei Argeș, sustrași de membri CD:

Limbaj de președinte veteran ranit si cu dizabilități

Am un frate, soră la spital

În concluzie, revenind la subiectul acestui articol, adică ce înseamnă sintagma: “Am un frate, soră la spital”, observăm că (ȘI) P.V. ul Adunării Generale a Asociaților din 26.02.2022 a fost falsificat prin alterarea lui, prin inserarea (după finalizare), a dnei Anton Emiliana (sora de la spital) care devine “frate de fapt” cu dl. Apostol Marius și acoliții săi (adică a devenit parte din mașinațiunea cu certe valențe infracționale prezidată de dl. Apostol Marius).

Onoare și respect?

Unde este onoarea și respectul arătat veteranilor din TO, atunci când voturile lor și a membrilor pe care îi reprezintă sunt anulate prin falsurile unei asistente sau infirmiere de sprital (nu cunosc exact încadrarea “sorei”)?

Voi reitera întrebările către colegii mei care au încă o frumoasă carieră în față, respectiv:

dlui senator Onica Iulius și dlui comisar – șef din cadrul Direcției de Audit a Ministerului de Interne, Jugănaru Robert (ambii din noua neînființata Sucursala București): ați pichetat Judecătoria Sectorului 4 pentru a acoperi falsurilor făcute (și) de colega dvs. Antona Emiliana sub patronajul direct al dlui Apostol Marius? Cum vă puteți uita în ochii colegilor veterani, acoperind toate aceste infracțiuni (pe care le cunoașteți mai bine decât mine, eu cel exclus din Asociație). Merită să renunțati la valorile umane și militare pentru o posibilă lansare către gradul de chestor sau poziția de senator? Aveți grijă, AMVVD – ul pe care l-am creat cu toții să nu devină mai degrabă sfârșitul carierei dvs., pentru că toate aceste falsuri au un singur scop: acoperirea banilor (cca 2.000.000 lei) drenați din Asociație, în buzunarele private ale acoliților lui Apostol Marius).

dle colonel Manta Norocel, cănd v-au chemat să pichetați Judecătoria Sector 4 și să apărați AMVVD – ul, v-au informat organizatorii despre falsurile care se urmăresc a fi acoperite (cu referire directă la PV din 26.02.2022)? Știți despre drenajul banilor din AMVVD, câți și unde s-au dus precum și faptul că nu s-a investit niciun leu in proiectul CRRV?

dle general (r) Tutunaru Florin, secretar general al AMVVD, gestionarul suprem al actelor AMVVD ….. scuze, pe dvs. nu am ce să vă întreb.

P. S.
Într-un dispreț suveran pentru tot ce înseamnă valoare umană și militară, prietenul meu invită, în ziua de 04.06.2021, toți colegii, președinți de sucursale din AMVVD să reconfirme alteratul / contrafacutul PV din 26.02.2022?

Fi corect prietene și mai întâi de toate informează colegii de noua formă alterată / contrafăcută a actului a cărei confirmare o soliciți, explică-le cine a făcut falsurile inserând nume și semnături noi, cine a plăsmuit semnătura (cel puțin) a dlui colonel Pațainea Nicolae, de ce banii donați (așa cum arătam în articolele trecute) nu au ajuns în AMVVD, pentru a nu risca să îți transformi colegii veteran în “surori de spital”.

You may also like...

7 Responses

 1. Eu spune:

  Tov. Catanescu va-ti infruptat si d-stra din banii AMVVD-ului , sau nu va-ti primit partea . Cât cinism de procesoman aveti . RUSINE !

  • Marian spune:

   Gogule, dupa ce ca esti agramat, mai esti si prost. Daca asta vrea sa faca ceva, e procesoman. O sa dati cu subsemnatul la procuror pentru toate gainariile astea. Noi il sustinem. Asta ca sa stii ca nu e singur si nu are prosti langa el. Vrei sa mergi asa, vei raspunde alaturi de sleahta. Sa fiti sanatosi, va asumati..

  • Marian spune:

   Rusine voua ca va catarati pe memoria eroilor cazuti in TO pentru doi arginti. Veti raspunde penteu tot si veti da cu subsemnatul. Voua sa va fie rhsine. Apropo agramatule „v-ati”. Sau vodka e de vina? Sau tuica de Pitesti prea multa? A maibdat asociatia o masa moka. Doar am platit ca prostul sa bei tu.

  • Stimate dle Eu,
   In Epopeea Eroilor din Odiseea lui Homer, la intoarcerea din Troia, eroii greci au avul un lung sir de peripetii. La un moment dat, Ulise si ceata lui – ajuns captivi in grota Ciclopului Polifem – s-a prezentat ca fiind NIMENI.
   Asa ca, de la distanta numele dvs. EU pare similar cu un nume de erou NIMENI.
   Insa de la apropriere, stiu eu stiu ca Eu e de fapt nimeni si este doar o porecla prin care va ascundeti identitatea pentru a proteja cititorii site-ului sa nu pufneasca in ras (riscand astfel chiar blocarea internetului).
   Va asigur strimate dle Eu ca textul este in limba romana, dar poate parea un pic dificil de inteles pentru un nimeni
   .

 2. JOHN spune:

  Se mai tine o adunare, ca ăștia nu au auzit de Online. După ce ca au cheltuit peste 200 de milioane de lei vechi în februarie pe ciolhanuri, acum mai trag o repriza deși e total nelegal ceea ce fac. Cineva va plăti și adunarea asta. Dar poți face o beție online? Nu ai cum, asa ca hai la hotel la Târgoviște pe banii proștilor…

 3. Laurentiu spune:

  Bolovanul se rostogoleste si cu cit coboara devine din ce in ce mai mare si mai greu.
  Oare pe cine o sa striveasca?

  • Dan spune:

   Hehehe… Oare pe cine? Cine a falsificat documente oficiale trimise la este 40 de martori? Oare cine a ascuns fata de membrii cirdirea a 30000 de euro din banii donați de membrii AMVVD? E PENAL… Sa răspundă în penal, fiecare după participația lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *