Banii dispăruți și politica pumnului în gură

În urmă cu doar 2 săptămâni scriam un modest articol intitulat “Starea de hipnoză: la A.M.V.V.D. banii nu s-au luat, s-au dat!”, în care am arătat cum a fost devalizat contul RO02 BACX 0000 0019 0176 4045 denumit Donații C.R.R.V. fără ca nici măcar 1 leu să fie direcționat către realizarea proiectului C.R.R.V. (cunoscut drept Spitalul Mânăstirea Dealul și rog a nu se confunda cu grădina spitalului unde s-au efectuat minime lucrări de întreținere).

Astfel, cu o rigoare matematică am demonstrat că sumele dispărute din acest cont special sunt de 356.804 lei.

Am tras 2 concluzii:

1. contul RO02 BACX 0000 0019 0176 4045 denumit Donații C.R.R.V. din care au dispărut donațiile pentru realizarea C.R.R.V. (nu întâmplător) se află pe pagina prietenului meu care nu are niciun prieten;

2. tocmai prietenul meu special (care v-a îndemnat să donați), NU A DONAT prima indemnizație (demonstrându-mi că în realitate este vorba doar de bani și niciodată de veterani!)

Valul de ură care s-a iscat, de persoane manipulate de prietenul meu, mi-a creat convingerea că sunt pe drumul corect.

Încurajat în modestul meu demers, am publicat un al doilea articol intitulat: Aici sunt banii dumneavoastră” în care vă indicam cu o precizie milimetrică diferența dintre “pentru ce ați donat” și unde “s-au dus în realitate banii”

Folosind un principiu deja cunoscut: “luați-vă informațiile false din sursele mele oficiale”, prietenul meu special devine însuși promotorul articolului meu.

Din respect pentru toți aceia care din puținul lor au donat pentru proiectul C.R.R.V. (în mare majoritate câte 50 sau 100 de lei / lună) și care au fost permanent manipulați și mințiți cu privire la scopul și destinația sumlor donate, am să vă prezint astăzi cum s-a sustras din contul Donații C.R.R.V. suma de 111.500 lei.

Cum, nu știați? Am înțeles, prietenul meu special a ascuns acest lucru neinformând Adunarea Generală? Nu-i nimic, doar îl rugăm să confirme!

Total = 111.500 lei

Atenție: 111.500 lei reprezintă doar sume sustrase din contul cu destinația specială Donații C.R.R.V., despre celelate sume sustrase, în articolul următor (fiind mult prea multă informație de pregătit).

Dar mai important decât cât s-a furat este să știți cine și cu ajutorul cui s-a putut fura?

Dacă nu înțelegeți sau nu vreți să înțelegeți este treaba, pur și simplu, domniilor dumeavoatră și a celorlalți păgubiți. Veți fi furați din nou și din nou și din nou – până când veți înțelege ce vă spun astăzi cu maximă claritate.

Și nu uitați: Somnul rațiunii naște monștri!

Niciodată nu se va putea realiza proiectul C.R.R.V. cu EI” administrând banii dumneavoartră.

Tocmai de aceea am montat pe site, în dreapta 2 ceasuri:

1.       primul ceas ne arată 9 luni, 20 zile și 4 ore – timp rămas până la împlinirea termenului de 5 ani în care trebuia terminată investiția C.R.R.V. (în care, așa cum v-am demonstrat, nu s-a direcționat niciun leu)

2.       al doilea ceas, ne arată 9 luni, 20 zile și 4 ore – timp rămas până la scadența datoriei de 150.000 Euro în care v-a bagat prietenul meu – nu contează cât ați donat, ideea este că nu ați donat destul (pe principiul “ca să fie bine”)

Eu mi-am făcut pe deplin datoria față de dumneavoastră!

Pentru că stimate cititor, în spatele tuturor mașinațiunilor financiare care au avut ca scop cheltuirea neautorizată a banilor donați de dvs., o să întâlnim aceeași echipă formată din prietenul meu special și câțiva “membri simpatizanți” care nu au nicio legătură cu calitatea de veteran, veșnic ancorați în Consiliul Director și veșnic abonați la banii dumneavoastră.

Lucrurile sunt de o claritate extremă!

Încercați să vă răspundeți la o simplă întrebare: de ce ar munci un civil, falit în viața lui socială, gratis, voluntar ani de zile ore și ore / zi, administrând banii unei asociații militare?

Din dragoste pentru veterani sau din dragoste pentru banii veteranilor?

Sic transit Gloria Mundi, prietene!

Echipa Clubul Veteranilor!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *