Despre riscul cizmarului actual și cenzura în AMVVD

Dacă în urmă cu câteva zile un coleg de exil scria despre riscul cizmarului actual în articolul Sutor, ne supra crepidam! Sau despre riscul cizmarului actual, astăzi a venit momentul să scriem câteva cuvinte despre cenzura organizată și cum ne bântuie ea în mediul online.

Incheia colegul meu atunci așa: ”Chiar nu se observă că …cizmarul respectiv e trimisul divinității şi că cei din jur sunt cel puțin ingrați că nu-l consideră ca atare? Chiar nu se vede că …potlogarul respectiv, urmărindu-și prea – măruntele ambiții şi interese vrea binele celor din jur? Cum – cum? Să asculte şi alte păreri, să se consulte, să fie … normal? Chiar nu se observă că este ferm convins că normalul e…anormal? Că intră-n zona patologicului, a … paranoicului?

A venit momentul să-i spun colegului de exil că cizmarul iși ia rolul în serios și trimte la originile creației pe toți aceia care nu dansează precum cântă el. Astfel, invățând cum să ia cu copy/paste, modereze și să șteargă comentarii și postări pe Facebook, cizmarul din poveste face astfel încât să fie pusă în practică ștergerea a absolut tot ceea ce aduce atingere măruntelor ambiții și interese personale. Să mai vorbim de sutele de oameni blocați pe grupurile de socializare? Poate cu altă ocazie…

Am asistat astăzi, total întâmplător, la manifestarea ”puterii” micului dictator de la AMVVD constând în ștergerea mai multor comentarii, vădit nefavorabile, la o postare a Carei Brown (Simona-Ioana Mihailescu) pe Facebook, care se dorea în sprijinul său.

Poate că faptul ar fi trecut neobservat dacă persoana ce avea opinia respectivă nu era Mirela Ivașcu, managera clinicii ce a investit peste un milion de euro în Spitalul Mănăstirii Dealu, până la preluarea de către AMVVD și cunoscut astăzi ca CRRV.

Cenzură? Oare? Cine și de ce a șters aceste comentarii?

Ce a spus această doamnă de a fost atat de grav încât să fie șterse toate aceste comentarii? Păi, cam ceea ce spunea colegul meu de exil în altă postare, faptul că la CRRV nu au fost făcute investiți anul care a trecut, citez: ”Această curte arată așa datorită investițiilor clinicii de care faceți vorbire. În anul 2018 a fost preluat de AMVVD, dumnealor doar au întreținut investiția de aproape 1 milion de euro a Asociației Valeriana”.

A fost atât de gravă această afirmație încât să fie ștearsă? Se pare că da, întrucât ea dovedește cam ceea ce încercăm și noi să vă aducem în atenție, adică zero investiții în 2021 la CRRV.

Pentru că, așa cum am promis, noi vorbim pe dovezi, vă las plăcerea de a vă delecta cu comentariile cenzurate/șterse de…cine și de ce oare? De ce ati șters aceste comentarii stimată doamnă?

You may also like...

2 Responses

 1. Echipa Clubul Veteranilor spune:

  Stimata Doamna, Simona (ca să nu vă supărați că vă domnesc), intenția și dorința noastră a fost și este construirea CRRV, pentru că personalul sistemului național de ordine publică și securitate națională chiar are nevoie de el. Deși am încercat să avem discuții pe subiect, când am aflat că soldul contului CRRV este aproape de 0, așa cum se vede în extrasul postat in articolul ”Starea de hipnoză: la AMVVD banii nu s-au luat, s-au dat!”, tot ce am reușit a fost să fim excluși din toate grupurile de discuții și din calitatea de membrii ai AMVVD (cu justificari puerile). Deci, cum am aflat ca acel cont a fost golit cu altă destinație (achiziția unei pensiuni) și a devenit cert că acest proiect a fost abandonat, am făcut public, fiindu-ne tăiate toate căile de comunicare normale.
  Suntem convinși că doriți să știți adevărul și să se continue proiectul. Asta ne dorim și noi dar nu înțelegem cum poate continua dacă banii au fost direcționați în alta parte. Vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în acest demers, poate dumnevoastră aveți mai mult succes. Și nici nu puteți fi exclusă din asociație, nefiind membru, eventual de pe grupurile și paginile de Facebook la care noi nu mai avem acces.
  Ca să mai lămurim ceva: două persoane pot sterge comentarii, autorul si administratorul paginii. Logica spune că autorul nu prea are de ce șterge așa că… Având în vedere faptul că autorul comentariilor a postat pe pagina noastra de Facebook faptul că în urma discuției cu dumneavoastră și-a șters comentariile, facem cuvenita rectificare…

 2. Mihailescu Simona spune:

  Nu stiu cui sa ma adresez, in sensul ca nu stiu cine este autorul acestui articol, asa ca ma voi adresa tuturor!
  Va multumesc ca ati mentionat numele meu, pentru ca eu imi asum ceea se spun si scriu. Nu imi amintesc sa fi sters comentarii la viata mea, decat cele ale unui individ devenit prea agresiv si asta ca sa nu ii fac o plangere penala sau ale celor care ofera „imprumuturi”, pe grupul pe care il administrez.
  Apreciez incercarea Dvs de a fi subtil si sa induceti in eroare pe cei care va citesc cum ca eu as fi sters comentariile. Nu am sa va pot raspunde eu la intrebarea „de ce ati sters comentariile, stimata doamna?”, pt simpul motiv ca nu le-am sters eu (cu aceasta ocazie va informez ca nu m-a „domnit” nimeni pana acum si as putea sa ma folosesc de acest pretext pt a cobori nivelul discutiei, dar nu am sa fac asta)
  Repet: sunt targovisteanca, iar replica Dvs la postarea mea denota ca nu prea ati inteles sensul postarii. Era un apel sa nu mai aruncati cu noroi intr-un proiect care, din cate am inteles, a fost initiat de altcineva. Era un apel sa actionati cu maturitate si demnitate si sa nu pierdeti din vedere scopul.
  Targoviste e un oras mic si noi ne cam stim intre noi, ceea ce poate fi un avantaj sau dezavantaj. Unii dintre noi suntem capabili sa ne asezam la masa sa clarificam lucrurile si sa gasim solutii, sa gasim solutii constructive, chiar daca uneori reactionam impulsiv. Suntem capabili sa ne asumam ceea ce gresim, sa cerem scuze si chiar sa nu lasam pe nimeni in urma sau sa marginalizam.
  Asa cum am scris si in postare: poate aveti dreptate, poate nu, dar modul in care faceti lucrurile nu va face nici cinste si nici nu aduce vreun beneficiu cuiva. Noi, cei care me consideram adulti si maturi, avem o datorie de a fi un exemplu pentru ceilalti. Si nu unul negativ.
  Actiunile care se vad acum nu fac decat sa tarasca in noroi un proiect care merita toata atentia, efortul si implicarea tuturor pentru a fi realizat. Dincolo de interese personale si orgolii.
  Dvs, pana acum ceva timp, ati facut parte din AMVVD si banuiesc ca ati avut timp sa constatati daca ceva era in neregula si sa faceti ceea ce este corect. Cum procedati acum, din punctul meu de vedere, nu este corect si nici elegant. Astea sunt lucruri pe care le puteati regla in interior.
  Amplasamentul de la Manastirea Dealu nu apartine vreunei Asociatii, ci dambovitenilor. Nu am sa inteleg niciodata cum oamenii maturi nu se pot intelege prin discutii si mediere.
  Va dati seama ca este foarte simplu sa depun o plangere si sa se verifice dupa IP cine a sters comentariile, nu? Dar nu am sa fac asta, pentru ca Instantele sunt deja sufocate si nici nu am o pasiune, desi facultatea terminata e cea de drept.
  As vrea sa intelegeti ca nu toti suntem tampiti si am sa va rog inca o data, de dragul camarazilor Dvs, care cred in Asociatie si in CRRV si din respect pentru Armata Romana si Romania, sa incetati aceasta „balacareala” in public, sa nu uitati cine si cum a inceput si sa continuati ceea ce s-a inceput.
  Sunt convinsa ca atunci cand oamenii comunica deschis, cand sunt corecti si nu pierd din vedere scopul, totul este posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *