Instantele de judecata sancționează din nou AMVVD

Instanta de judecata sancționează starea de nelegalitate evidenta din AMVVD pe parcursul ultimilor doi ani, ANULAND CELE DOUA ADUNĂRI GENERALE din anul 2022 ( Adunarea Generala din 26.02.2022 și Adunarea Generala Extraordinara din 04.06. 2022 a AMVVD) si TOATE ACTELE SUBSECVENTE emise de către Consiliul Director și de către președintele asociației, nelegal insurubati la conducere.

Intrebare: cine se face responsabil pentru aceste grave derapaje și ajungerea în starea de disoluție a asociației?

Cine a imputernicit aparentul președinte sa contracteze în numele asociației un credit de 150.000 de euro, indatorand astfel toți membri sai fără ca aceștia sa fie anunțați?

Cat timp membrii asociației vor mai fi mințiți și dezinformați în legătură cu starea în care se afla asociația?

Pana când banii din donațiile pentru CRRV vor fi deturnati și folosiți exclusiv pentru o pensiune pe care membrii AMVVD nu o vor folosi niciodată si care nu a făcut și nu face parte dintre obiectivele asociatiei?

Mai multe detalii AICI sau pe pagina oficiala AICI

You may also like...

1 Response

  1. Boata spune:

    Va plăti Consiliul Dire tor datoria de 150000 de euro? Eu nu vreau sa plătesc o pensiune sa facă Apostol pula mare în ea și sa și facă chefurile. Nu pentru asta am donat. Am donat pentru un centru de recuperare. Unde e mia mea de lei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *