Se sună trom-pe-te-leeee la AMVVD!

În loc de motto:

Trompeta

În țara proștilor (secretă)

Ar fi, se zice, o trompetă,

Sunând tot timpul „Adunarea”

Și niciodată … “Deșteptarea”!

– Corneliu Berbente –

Întrebat cu subiect și predicat despre banii donați de veteranii din Teatrele de Operații, care prin complicate mașinațiuni nu au ajuns niciodată în conturile aosciației,

a se vedea ”Despre donații …”

Sau

”Despre donații…continuare, partea a doua”

viteazul dar secretosul președinte Apostol Marius, înțelege să sune trompetele de adunare a AMVVD-ului la nivel național pentru a-l susține în procesul deschis de mult mai tânărul coleg Darie Mihai.

36.000 membri vs 1 membru! Superrrrrrrr! Ăsta este un alt exemplu a ceea ce, în mintea lui, înseamnă Onoare și Respect!

Cu bucuria revederii armatei AMVVD (care se pune zid, așa cum făceau cursanții MISA cu Bivolaru, cu speranța inutilă că vor putea ascunde la infinit delapidarea donațiilor membrilor veterani din Teatrele de Operațiuni) am să fac toate demersurile să îl susțin pe mult mai tânărul Darie, a cărui singură vină a fost că s-a opus drenajului banilor Asociației către conturile private ale acoliților lui Aprostol).

Daca vom pierde, ne vom scuza spunând că am fost compleșiți de imensa armată a AMVVD (36.000 membri, scuze, revin imediat la tonul serios, dar mereu când trebuie să citez din aberațiile acestui individ, înainte de a mă revolta, mă pufnește râsul)

Dar VOI, voi onoraților și respectaților, dacă veți pierde ce veți spune? Că v-am încercuit? Încă mai credeți că o să fiți “cântăriți” după număr și nu după fapte?

Mă retrag, să am timp să pregătesc ambuscada pentru…câti ai zis că sunteți? 36.000?

You may also like...

4 Responses

 1. Petre Grigoraș spune:

  Vreau sa vad și eu cv-ul. Din câte știu eu nu are liceul la baza. Cereți diploma de BAC. Nu exista

 2. Cine sunteti dvs. dle Marian sa va indoiti de studiile dlui sublocotenent?
  Vi se pare ciudat ca e singurul caz care a fost avansat in rezerva fiind?
  Eu am vazut un CV al distinsului sublocotenent in care era mentionat curs calculatoare Word pentru incepatori. Nu at fi suficient?

  • Marian spune:

   Domnule draga, cu tot respectul, dar eu stiu ca daca esti absolvent de facultate esti in stare sa scoti doua propozitii pe gura fara dezacorduri gramaticale. Asta nu este asa ca face tagma cadrelor militare de ras cand deschide gura. Probabil isi imagineaza ca, daca si a pus dinti de 10000 de euro(apropo, din ce bani ca credite nu are) stie si limba romana. Cum a facut un agramat facultatea? Sau daca nu are, cum dracu a fost avansat? Nu am nimkc cu el, dar efectiv nu ma reprezinta si ma face de ras pentru ca este analfabet si agramat.

 3. Marian spune:

  „maine la ora 12 aveam proces”…bre, eu stiu ca asta e agramat de la natura. Sunteti sigur ca asta e sublocotenent? Daca este, cum dracu a absolvit facultatea incurcand trecutul cu viitorul? Maine… Aveam… Vai mama noastra de veterani din TO. Adevarat exemplu avem….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *