Despre donații…continuare, partea a doua

După cele expuse ieri în articolul „Despre donatii…”, să mergem mai departe, zic:

Întrucât știu exact denigrările, jignirile și amenințările din partea dlui Apostol Marius și ale acoliților săi (dle Dan Arsenescu sunteți bine, sănătos?) prin care vor evita răspunsul la simpla întrebare: “Unde sunt cei 150 lei donați de colegul nostru în data de 20.04 și procesați efectiv în ziua de 22.04.2021, cu titlu donație pentru C.R.R.V.?”, prefăcându-se calomniat, rănit în aparentele lui valori morale sau de militar.

VĂ PROVOC

pe dumneavoastră, pe toți cei care:

i.        ați fost de bună credință și ați donat pentru un proiect deja abandonat C.R.R.V., (al cărui singur scop a fost doar drenarea banilor dumneavoastră în buzunarele private ale acoliților dlui Apostol Marius);

ii.       toți cei care v-ați pus în deșert speranțele în realizarea proiectului și așteptați să fiți beneficiarii unui tratament specializat (așa cum de altfel meritați pentru efortul și sacrificiul dumneavoastră);

iii.      toți cei care ați respectat onoarea și uniforma militară;

să-l întrebați dl. Apostol Marius, unde s-au înregistrat donațiile efectuate de domnii:

1.       Lungu Darius, director din cadrul CD, cu referința 33637, din 22.09.2021 în cuantum de 500 lei?

2.       Puia Tudorel, președinte Sucursala Brăila, cu referința 33644 din 27.09.2021, în cuantum de 500 lei?

3.       Onea Mihail, președinte Sucursala Timiș, cu referința 25343 din 26.02.2021, în cuantum de 250 lei? Sau cea cu referința 27341 din 02.04.2021, în cuantum de 200 lei?

4.       Caraulan Vasile, președinte Sucursala Tulcea, cu referința 32338 din 11.08.2021, în cuantum de 500 lei? Sau cea cu referința de 32310 din 10.08.2021, în cuantum de 50 lei?

5.       George Moldovan, președinte Sucursala Turda, cu referința 26016 din 10.03.2021, în cuantum de 1.000 lei?

Unde sunt banii donați de dumneavoastră și de colegi?

V-am îndemnat să-l întrebați de dl. Apostol Marius unde sunt banii donați de dumneavoastră și de colegi (menționându-i azi doar pe cei mai cunoscuți), pentru că (chiar cu riscul de a mă repeta) pe mine personal, de mult nu mă mai interesează elucubrațiile acestui individ. Și ca să fiu mai exact, din momentul în care am înțeles că singura rațiune de a fi a Consiliului Director (prezidat de veșnicul Apostol Marius) este de a drena banii din conturile asociației.

Extrasul contului C.R.R.V. (indicat pe pagina publică de FB a președintelui Asociației) din zilele de 22.09.2021, 27.09.2021, 26.02.2021 (nici macar nu era deschis contul CRRV), 11.08.2021, 10.08.2021, 10.03.2021 poate fi consultată liber de dumneavoastră.

V.      În loc de concluzie finală, îmi voi adresa două întrebări retorice:

i.        există oare vreo legătură de cauzalitate dintre drenajul sumelor de bani din conturile AMVVD, donate de veteranii din TO și anturajul președintelui Apostol Marius format în cea mai mare parte de non – veterani, de persoane falite în viața privată sau considerate nedemne de Instanța de judecată să facă parte din CD (datorită bogatului cazier fiscal )?

ii.       ce nevoie au cei 36.000 de veterani din TO (încercați să rămâneți serioși și să nu vă pufnească răsul) de o mână de câțiva non – veterani care să le gestioneze și administreze banii?

Nu am încă un răspuns final, însă CE AM OBSERVAT PERSONAL, este că distinșii membrii din CD au ALTERAT ȘI PROCESUL – VERBAL al Adunării Generale din 26.02.2022 prin adăugarea de noi nume, semnături și plăsmuirea semnăturilor unora dintre președinții de sucursale – printre numele adăugate fiind și al unei doamne non – veteran.

Sintagma ȘI a fost subliniată, deoarece mă refer la acest proces – verbal dar și la cel din 13.03.2021.

Unde este onoarea? Unde este respectul?

În fine, închei, adresîndu-mă colegilor mei care au încă o frumoasă carieră în față, respectiv dlui senator Onica Iulius și dlui comisar – șef din cadrul Direcției de Audit a Ministerului de Interne, Jugănaru Robert: sunteți de acord cu dispariția banilor din donațiile veteranilor și scăparea celor vinovați de rigorile legii penale? Dacă nu ați știut (așa cum presimt că veți spune), ce veți face, în concret, de azi înainte? Veți rămăne parte din angrenajul care a compromis definitiv idea de asociere a veteranilor din TO din toate structurile de apărare, ordine publică și siguranță națională sau veți contribui la aflarea adevărului, demascarea celor care au sustras banii și recuperarea prejudiciului prin întoarcerea acestor sume înapoi în conturile Asociației?

P.S. În timp ce vă pregătiți de spectacole, carnaval și bâlci (evident pe banii donatorilor și cotizanților) să aruncați un ochi și pe ceasul care măsoară timpul pănă la momentul în care trebuie să mai dați 150.000 Euro pentru Pensiunea Karoline (8 luni și 3 zile) și respectiv până la momentul expirării contractului de comodat pentru C.R.R.V. (8 luni, 16 zile) afișat aici https://www.clubulveteranilor.ro/

Fără supărare, dar nimic nu mi se pare atât de josmic, degradant și dezgustător decât să te folosești de suferința fizică a celor mutilați, a persoanelor cu dizabilități, a celor răniți (din care și eu și tu, prietene facem parte), de dramele celor rămași (mame, văduve, copii), prin cuvinte cu puternic impact emoțional cum ar fi: datoria față de țară, sacrificiu, suferință, etc. pentru a determina statul și oamenii să doneze într-un propiect de natura C.R.R.V. pentru ca TU și acoliți tăi să deveniți principalii beneficiari.

Și nu vorbesc aici de cei 150 lei ai colegului meu de exil ci vorbesc de aprox. 2.000.000 lei, bani drenați / cheltuiți din ianuarie 2020 – februarie 2022, din care niciun leu nu a fost destinat proiectului CRRV.

Oferta mea, de a rămâne președinte onorific pe viață a expirat demult!

You may also like...

5 Responses

 1. Puia Tudorel spune:

  Bună seara! Donația făcută de mine a fost de 800 Ron in mai multe tranșe dar chiar și așa eu am încredere în cei ce au gestionat și gestionează fondurile! Păcat de mizeria care se face pe spatele AMVVD-ului. După LMP suntem următorii la distrugere. Păcat

  • Buna seara. O sa facem in wk o exemplificare privind parte din donatia dvs. de 800 lei, cu referire la cea de 500 lei executata cu referinta 33644 din 27.09.2021. Dureaza un pic pana anonimizez extrasul de cont deoarece sunt mai multe operatinuni in ziua respectiva.
   Se regaseste in conturile Asociatiei depunerea dvs. cash reprezentand cotizatie 500 lei din 22.01.2021 si materiale promotionale 220 lei din aceeasi data. Niciuna din aceste sume nu reprezinta donatia dvs. de 800 lei, din care eu stiu doar despre cei 500 lei / 27.09.2021.
   Nu trageti in pianist! Noi doar v-am spus ca donatiile dvs. NU AU INTRAT NICIODATA in conturile AMVVD. Intrebati-va supararea catre cei care au furat banii veteranilor. O seara frumoasa, revin in wk.

 2. Marian spune:

  Arsenescule, ca nu ti pot spune domn, cat de caine sa fii sa l sapi pe Ungheanu in felul asta? Tu chiar nu ai pic de rusine? Ce hal de veteran esti tu care ti ai vandut colegul pentru o functie? Imi e sila de tine…

 3. Marian spune:

  Senator Onica ( asta e senator sau asa viseaza?) , un comisar MAI la audit si inchid ochii la asa ceva? De ce nu s a deschis dosar penal pana acum? Cum putem ajuta? Pai baibfratilor, asta e onoarea si dembitatea veteranilor? Sa l acoperim pe Udrea ca ne a furat 30000 de euro? Sa i acoperim pe altii care baga vreascul in bani donati de noi pentru un scop nobil? Daca au facut asta, trebuie sa i vedem acolo unde le e locul. Sper sa vina mai repede plangerea aia penala.

 4. Laurentiu spune:

  Se strange latul. Lantul va fi din ce in ce mai scurt si cusca din ce in ce mai strimta. Si eventual cu gratii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *